Quantcast
Till salu inom: ”

gratis ved hämta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pälskrage

Malmö
Joseph Ribkoff

Malmö
Allt för 75kr

Norrköping
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer björkved från vår egen gård i Västergötland. Vi kontrollerar själva hela kedjan från avverkning, kapning (ca 35 cm längd), sortering och jag packar själv veden i välfyllda nätsäckar. Efter kapningen torkas veden under tak och förvaras därefter inomhus. Veden har aldrig varit utsatt för regn. Är av högsta kvalitet och kan användas direkt. Vi bor i Fiskebäck och Ni är välkomna att hämta där. Bor Ni nära E20 ev gratis hemtransport. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är det dags att beställa årets ved. Vi levererar i container på lastbil hem till dig, eller till angiven adress. Volymer och vedlängder efter dina önskemål. Vi har förmånliga priser under våren och försommaren vid förbeställning. Ring för mer information och för aktuella priser. Välkommen! Vi har även platsförsäljning av storsäckar om 1,5 m3. Kom och hämta med ditt släp eller låna gratis av oss vid köp av 2 säckar. Stort lager med bra priser! blandved, björkved, spisved, ved, björk, löv, tall, gran
Nu har jag låtit fälla fler träd så det finns åter fina vedkubbar av gran, ca 30 cm långa, att hämta . Kubbarna ligger i en slänt så man måste bära max två i taget i ca 50 m i uppförslut. Sen kan man om man vill köra med skottkärra ytterligare 20 m till lastplats för bil. Välkommen att höra av dig!
Nu finns det åter massor av fina, nykapade, ca 30 cm långa, små och mellanstora kubbar av gran och asp att hämta! Kubbarna måste först bäras ca 25 m i uppförslut. Därefter kan man köra dem i skottkärra eller liknande ca 40 m till bilplats. Enklast är det om två-tre man "bildar kedja"för att spara på krafterna. Det finns även så små kubbar att man kan bära i kassar. Välkommen att ladda upp med fin ved inför vintern!
Hej, Du får bilen gratis om du kommer och hämtar den, är ni många som är intresserade så skulle bidrag till vinterns ved uppskattas. Problem med bilen: Bromsarna har rostat fast, ni behöver någon typ av släpkärra med vinsch. Fönsterhiss höger sida fungerar ej. Handtag bakluckan något defekt. Vänster baklykta trasig. Den har tidigare fungerar perfekt men blev stillastående när jag köpte en ny bil och blev således stående. Därför har bromsarna rostat fast. Vänligen kontakta endast via mail.