Quantcast
Till salu inom: ”

hämtar möbler gratis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dockers

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Barnfåtöljer POÄNG, 2 st. (Bild 1) I mycket fint skick. Storlek Bredd: 47 cm Djup: 60 cm Höjd: 68 cm Sitsbredd: 38 cm Sitsdjup: 36 cm Sitshöjd: 25 cm 60:-/st eller 100:- för båda. (Nypris: 199:-/st) Barngrupp, 2 stolar och ett litet bord från IKEA. (Bild 2) Bordskivan har lite penn- och tuschstreck men det går givetvis utmärkt att måla. Mått på bordet: Längd: 56 cm Bredd: 50 cm Höjd: 50 cm Stolarna: Sitthöjd: 29 cm Stolsbredd: 26 cm Rygghöjd: 56 cm 50:- för stolarna och bordet. 150:- för allt! OBS! HÄMTAS!! Skickas ej! (Dock kan jag transportera gratis till Jönköping)
Hej hej nu är det så att jag ska flytta och behöver inte min soffa och soffbord då. Säng ramen är lite söndrig i det ena hörnet. det är en 160 säng. Om ni är intresserade så kan ni hämta sakerna mellan den 20 - 24 februari. Tidigare kanske går. hör gärna av er om ni är intresserade eller har frågor. allt är gratis bara att komma och hämta. på dagarna mellan 11-15 så kan jag inte svara i telefonen. Mvh Alexandra
Möblerna är gratis och kan hämtas var för sig, de befinner sig på min vind, 5 trappor utan hiss, och hämtas där av köparen. Chiffonjén har fina ytskikt och vackra detaljer. Handtaget till luck-nyckeln har gått av och nyckel till lådorna samt ett lådlås saknas. Bakre hälften av ovansidan är lite lös men kan limmas. Mått(cm) Bredd/Djup/Höjd: 106/48/132 Skrivbordet har en vacker ädelträ-yta i grön nyans, en stor låda och två hurtsar. Ovansidan har vissa repor och är lite kantstött. Nyckel saknas och vänstra hurtsen är låst men öppen. Mått(cm) Bredd/Djup/Höjd: 135/68/76
Säljer nu en soffgrupp i skin bestående av soffa och fåtölj. Soffans ålder är runt 10 år. Den har lite småskavanker bland annat är det ett "sår" på några cm vid ena sittdynan. Inget man tänker på, men går att laga. Färgen är mörkgrön. Soffan är väldigt skön att sitta och den är mjuk. Vi säljer soffan på grund av flytt till redan möblerad lägenhet. Vi måste bli av med soffan senast 31 december (helst under helgen). Om du själv kommer och hämtar soffan och fåtöljen kan du, om du vill, få soffbordet gratis.
Kök säljes på "rot". Dvs kom och hämta sakerna. Stommar, luckor, bänkar, spis, gammal kyl, frys - rubbet. Det enda som inte ingår är diskmaskinen, och lösa prylar av typ kaffebryggare och våra mjölkpaket. ;-) Rådande kök är från början av 90-talet. Luckor i bok. Fin kvalitet. Billigt: låt säga mer eller mindre gratis. Men! Måste tas bort å det snaraste - eftersom nytt kök skall in inom två veckor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.