Quantcast
Till salu inom: ”

ved på stock säljes

Klipsch RF-82

Södermanlands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skogspaketen för Hondas fyrhjulingar har utökats. Nu finns det ett paket även för 420-modellerna. Detta passar bra för dem som har ett mindre behov och inte kör de tyngsta stockarna, utan har mer behov av att hämta ved. Maskinen är utrustad med hasplåtar, drivaxelskydd och bröstplåt, samt en flyttbar WARN RT25 med radiostyrning. Vagnen är en LT8, utrustad med parkeringshjul, förvaringslåda samt ett praktiskt fäste för motorsågen vagnens framstam. Självklart kan vagnen utrustas med kran, sidostöttor m.m. Hondas skogspaket med TRX420 ett prisvärt paket för att få hem veden ur skogen! Pris:86.059:-exkl.moms Pris:107.600:-inkl.moms Finansiering via Swedbank.
Skogspaketen för Hondas fyrhjulingar har utökats. Nu finns det ett paket även för 420-modellerna. Detta passar bra för dem som har ett mindre behov och inte kör de tyngsta stockarna, utan har mer behov av att hämta ved. Maskinen är utrustad med hasplåtar, drivaxelskydd och bröstplåt, samt en flyttbar WARN RT25 med radiostyrning. Vagnen är en LT8, utrustad med parkeringshjul, förvaringslåda samt ett praktiskt fäste för motorsågen vagnens framstam. Självklart kan vagnen utrustas med kran, sidostöttor m.m. Hondas skogspaket med TRX420 ett prisvärt paket för att få hem veden ur skogen! Pris:86.059:- exkl.moms Pris:107.600:- inkl.moms Finansiering via Swedbank.
Säljes Rejält lass med stockar,från december månad 2012 . Finns 10 st till som behöver vältas ni kan köpa de också,kolla bilden.. 250 per kubik eller ge högsta bud helheten! Obs! Billigt säljes ej, ANNAS NI FÅR KÖPA FÖR 500SEK KUBICK FÄRDIG VED.... Går bra att komma till med kranbil el dyl. 100-120 kubik totallt. 6000x5000x4000hög Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
önskar köpa mark, impediment, skog, uppvuxen betesmark inom östergötland och södra närke. I spannet ca 5 - 75 hektar. Allt av intresse. Inte heller främmande för eventuellt samägande om det blir aktuellt. Utifall lediga skiften finnes belägna i t ex Lönsås eller Fornåsa församling, skulle dessa vid behov kunna fastighetsregleras till befintliga fastigheter i min ägo, bara lantmätaren får lägga ihop ett+ett. Allt av intresse som sagt. Skulle du vilja ha hjälp med gallring, nedtagning av träd, bortforsling kan du även ringa eller mejla mig. Barr-, löv-, ved, yt, stock, rot, massa av intresse.
Ni kan få hyra min vedklyv per dygn eller efter önskemål. Eller om ni inte vill ta hand om veden själva så kan jag komma hem till er och klyva veden åt er pris enligt överenskommelse. Det är ingen hobbyklyv utan klyven är svensktillverkad och tar 52 cm längder har även så den klyver stocken i fyra delar. Klyven kan transporteras efter fyrhjuling eller bil. Har även ved till salu för 350 per kubik stjälpt mått.