Quantcast
Till salu inom: ”

gummiträd möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

soffa

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi säljer nu vårt köksbord då vi har köpt ett nytt! Det är i ok bruksskick. Bordet och stolarna är inte av samma träslag men vi tycker att de har fungerat bra tillsammans. Bordet lär vara gummiträd och stolarna är nog betsade furustolar. Det finns inte några direkta hack i bordet då gummiträdet är mkt tåligt däremot finns det på ett par ställen några färgförändringar efter ngt blåbär och ngt annat om man tittar noga därav priset! Dynorna ingår i priset!
Hejsan Säljer ett stort och rymligt Köksbord,eller matsalsbord med plats för 10 pers , Bordet är tungt Men kan lätt demonteras vid ev köp , Bordet är tillverkat av Afrikanskt Gummiträd . Bordet har Iläggsskiva som sitter permanent, och fälles upp vid användande . 6 st stolar Passa på Först till kvarnen Kanonpris som ej går att pruta på 2000:- Vänlig Hälsning Håkan , Säljes enbart på grund av renovering och uppgradering .
Ett gediget bord i gummiträd samt åtta stolar. Mått bord 200 cm x 88 cm utan klaff. Klaffen kan förlänga bordet med ca 50 cm. Bordet kan inte delas för transport. Bordet har genom åren fått fint slitage som är dekorativt.....kan målas om vid behov. Bordet har naturliga termithål som dekoration Förvaringsskåpet är i gediget ädelträd, samma färg som bordet. Bordet och skåpet är tunga och rustika. Säljer helst allt i ett paket, kan dock säljas separat. Allt för 2000:-. Annars kan priset diskuteras.
Fint matsalsbord i brunt gummiträd säljes tillsammans med åtta stolar i brunt syntetläder (vet faktiskt inte vad det är) med hög rygg. Två iläggsskivor finns också. Bord och stolar är bara ett år gamla och knappt använt. Säljes pga flytt. Nypris över 9000 kr. Bordets mått: 100 x 180 cm Iläggsskivor: 100 x 50 cm st Betalas och hämtas på plats.
Köksbord samt stolar är tillverkade i gummiträd. Bordedet kan behövas slipas och lackas om och en stol är lite sönder i ryggstödet men funkar att sitta som vanligt på.