Quantcast
Till salu inom: ”

gummiträd möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Möbler

Örebro
Sängar

Nyköping
möbler

Malmö
Ute Möbler

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi säljer nu vårt köksbord då vi har köpt ett nytt! Det är i ok bruksskick. Bordet och stolarna är inte av samma träslag men vi tycker att de har fungerat bra tillsammans. Bordet lär vara gummiträd och stolarna är nog betsade furustolar. Det finns inte några direkta hack i bordet då gummiträdet är mkt tåligt däremot finns det på ett par ställen några färgförändringar efter ngt blåbär och ngt annat om man tittar noga därav priset! Dynorna ingår i priset!
Köks/ Matbord 190x89x76 med 2st lådor bordet är gjort av gummiträd. Lite defekter Vinskåp med vin hyllor (70 cm brett) med löst vitrinskåp ovanpå. (bild 2) Dubbelvitrin ( 60 cm bredd) dörren har slagit sig lite, går därför inte att låsa med nyckel. (bild 3) Enkelvitrin (2st) 40 cm brett ) (bild 4) Alla skavanker går att fixa för den händige, därav priset. OBS!!!!!!!!!! 4500:- för ALLT. Eller kom med ett bud! På tisdag den 31/1 åker det på soptippen! Alltihopa säljes med vissa defekter.
Säljer ut mina fina möbler som är i mycket fint skick pga utrymme Köksbord & 6 stolar i nyskick i gummiträd, tror det heter så. Bordet är 1,80 x 90 x 73cm. Stolarna är 92cm höga & djupet på stolsitsen 41cm, själva ryggstödet är 51cm & lite svängda. Det flammiga på bordskivan är från kameran. Pris förr 3900kr PRISSÄNKT: NU Endast 3200kr Möblerna finns i Östersund Maila eller ring 073-0435169
Hejsan Säljer ett stort och rymligt Köksbord,eller matsalsbord med plats för 10 pers , Bordet är tungt Men kan lätt demonteras vid ev köp , Bordet är tillverkat av Afrikanskt Gummiträd . Bordet har Iläggsskiva som sitter permanent, och fälles upp vid användande . 6 st stolar Passa på Först till kvarnen Kanonpris som ej går att pruta på 2000:- Vänlig Hälsning Håkan , Säljes enbart på grund av renovering och uppgradering .
Fint matsalsbord i brunt gummiträd säljes tillsammans med åtta stolar i brunt syntetläder (vet faktiskt inte vad det är) med hög rygg. Två iläggsskivor finns också. Bord och stolar är bara ett år gamla och knappt använt. Säljes pga flytt. Nypris över 9000 kr. Bordets mått: 100 x 180 cm Iläggsskivor: 100 x 50 cm st Betalas och hämtas på plats.