Quantcast
Till salu inom: ”

hängmatta fatboy kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gucci

Malmö

Tidigare annonser till salu

Nästan nya Fatboy outdoor / buggle up säljes 1 olive Green (se bild) 1 Brown Knappt använda Passar både inne och ute Supersköna att sitta o ligga i Säljes pga flytt Nypris sommar 2011 är 3499:-/styck Säljes för 3000:-/styck Eller 5500 ihop Har även nästan ny hängmatta Fatboy Headdemock Färg Taupe Nypris 4599:- Säljes för 3800:- Alla 3 för 8500:- prutat o klart!
Internetmöbler presenterar Fatboy Headdemock hängmatta. Besök gärna Internetmöbler för mer information om hängmattan. Dess generösa mått, 140 x 280 cm, gör att flera personer samtidigt kan ligga och slappa i den. Finns inga begränsningar för var Du kan använda den: på verandan, i trädgården, på kontoret, eller varför inte i vardagsrummet. Luta Dig tillbaka, slappna av och njut i Din hängmatta efter långa dagar. Blocket-rabatt! Denna möbelgrupp levereras fraktfritt hem till Dig inom Sverige med 1000 kr rabatt (ord. pris 5.490 kr). Besök Internetmöbler för mer information om dessa utemöbler! Frågor besvaras (alla dagar) snabbt över mail eller telefon.
Säljer nu min fina och sparsamt använda fatboyhängmatta. Den har stått under tak och är inte vare sig sliten eller solblekt. Färgen är silvergrå (samma som bilden). Lätt att få plats med två vuxna eller flera barn. Maxvikt är 150 kg och den är 140 x 280 cm. Headdemock tål vatten och fukt och kan lätt rengöras, torkas eller spolas av. Använd såpa vid fläckar. När produkterna har utsatts för väta är det viktigt att ta in dem för att torka upp. Material är nylon. Ställningen är metallfärgad och inte svart som på bilden. Fler bilder kan mailas vid intresse. Med följer två förvarings/transport väskor, en till ställningen och en till själva hängmattan. Den är lätt att packa ihop och ta med till stranden eller stugan. Finns i Molkom men kan tas med till Karlstad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljes p.g.a får ej plats. Kopia av fatboy. Jätteskön och fin. Inköpt sommaren 2012.
Säljer nu vår hängmatta. Är en kopia av en fatboy matta och man kan ligga två st i den utan problem. Sommartid har den stått under presenning och vintertid inne. Använd två säsonger väldigt sparsamt. Presenning medföljer ! Ring eller maila vid frågor. Mvh Robin