Quantcast
Till salu inom: ”

hästen säng sheraton säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skackel

Grums
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hästens Sheraton kontinental säng extra lång 180x210 fast i fastheten.Slumpasbort pga flytt och platsbrist. Sängen är använt sporadiskt i gäst rum och är i ny skick. Kostar i ny pris 120.000 kr. Säljes till högsta bud dock ej skambud. Ring och bjud den ska bort nu under helg. OSERIÖSA GÖR SIG EJ BESVÄR. OBS! Sängen är som ny! Även transport kan ordnas. TEL:0728457172
Jag säljer min Hästens Sheraton säng utan bäddmadrass eftersom jag kommer att byta till en loftsäng.Bäddmadrassen kommer jag spara till min nya säng. Sängen är 10år gammal men är i gott skick. Tyget har någon hål på undersidan eftersom den har varit med i flera flytt.Ett nytt madrasskydd ingår i köpet. Fasthet: fast Bredd: 140cm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tillfälle att få förvärva en riktigt skön Hästenssäng i medium hårdhet. Ytterst lite använd, har stått i min övernattningslägenhet och är som ny. Säljes pga utlandsflytt! Hämtpris, 23000:- prutat och klart då sängen är ett fynd. Eller högstbjudande över 23000:- Säljes och hämtas innan den 30.juli! (Nypris 90.000:-!) Soffa Skandinavisk design. Dunstoppning i dynorna, två stora fotpallar och en mellandel extra, (syns ej på bild) tillhör, då denna soffa går att bygga ihop till en stor eller som på bilden. Fläck och revfri, och som ny. Färg, brun/beige. Nypris 25. 000 Nu: 6000:- eller högstbjudande! Hämtpris pga utlandsflytt, dock senast 30.juli!
Hästens fina, sköna och robusta kontinentalsängSheraton säljes till bra pris, komplett med dubbla resårbottnar, hel madrass samt BJ-bäddmadrass med tagel. Sängen har inte använts under det senaste året och kan hämtas omgående. (Bilden är lånad från Lauritz, men min säng är helt identisk) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pga flytt säljer vi vår fantastiska säng från Hästen. Hårdhetsgraden är medium fast och sängen är i väldigt bra skick. Köptes för ca 8 år sedan. Rök och djurfri hem. Bäddmadrass (inte med på bilden) kan inkluderas, den är dock något fläckig vilket kan åtgärdas med kemtvätt. Original ben medföljer. Nypriset var ca 60000 kronor eftersom denna modell är 10 cm längre. Otroligt bekväm och skön säng. En kännsla av viktlöshet som tål att upplevas. Väldigt bra skick då den använts som gästsäng.Vid smidig affär ordnar jag gärna transport. Endast seriösa köpare tack, eftersom tiden är en bristvara. :)