Quantcast
Till salu inom: ”

hästens sheraton säljes

Hästen Sheraton

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Måste tyvärr sälja vår säng pga platsbrist. Det är som rubriken beskriver är det en Hästens Sheraton som är 160 cm bred. Sängen var en av Hästens bästa och är fast och bra. Sängen är av continentaltyp dvs en hel sängbotten, en tjock madrass plus en tunn bäddmadrass. Madrassen är vänd och behandlad efter konstens alla regler. Här har du chansen att köpa en premiumsäng för en bråkdel av nypriset. För mer info ring Emmelie på 0706878987
Hejsan! Ska nu sälja våran Hästens Sheraton säng som har måtten 180x200 och är en Medium, som bara står. Tyvärr så hoppade barnen i sängen med en öppen läsk flaska, vilket gav fläckar. Har talat med en kemtvätt i centrala Uppsala som erbjuder sig att hämta, tvätta och sedan lämna sängen för endast 900kr. När sängen inhandlades så köptes även en juster bar säng gavel som också är utav märket Hästens. Nypriset på sängen är 37000 kronor.
Välskött Hästens Sheraton kontinentalsäng 120x200 cm med tyget blåruta. Sängen har endast haft en ägare. Sängen har endast vistats i djurfri- samt rökfri miljö. Sängen har fasthetsgraden medium och inkluderar tagelbäddmadrassen BJ. Till sängen medföljer även Hästens originalben, fyrkantiga ben av oljad ek med skodd aluminiumfot (16 cm) samt även Hästens madrasskydd i bomullsfrotté om så önskas. Till sängen finns även sängkappan Roma från Mille Notti i vit färg (v.g. se den högra bilden) vilken säljes separat om intresse finns. Sängen finns i centrala Stockholm. För intresse eller ytterligare frågor vänligen ring eller maila mig. Vänligen respektera, endast seriösa intressenter.