Quantcast
Till salu inom: ”

hö småbal södermanland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampor×2

Eskilstuna
Hörnsoffa

Nyköping
Baby gunga

Nyköping
Klaffbord

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Letar efter en småbal ,helst analyserat ,innehållande mycket timotej och kanske lite alfalfa,men är intresserad av ev alla svar för att se om det går att hitta en "trogen" säljare då jag behöver hö året runt till mina Chinchillor och marsvin.Det går åt Ca. en bal iveckan.Ett krav är att det inte ligger så långt från Eskilstuna,då jag inte har mycket tid att avsätta för åkande.HAR DU?hör av dej är du snäll på maejl eller telefon.till coco
Bete 2014 i flera fina naturhagar. Stallet har 4 rymliga boxar med lediga platser. Det kan nu även vara möjligt att hyra hela stallet. Eller lösdrift till hösten om det passar bättre. Vi kan erbjuda eget i småbal från gården.(slut för i år, även om vi har lite om någon behöver plats omgående) Stallet ligger några hundra meter från väg 214 ca 1 mil söder om Eskilstuna. Vill ni ha tomt för att bygga eget stall? så kan det vara möjligt.
i Strängnästrakten, foder annalys finns. Ring eller maila vid intresse för mer information.
Hässjat av bra kvalitet i småbalar. 2,50 / kilo. Till häst eller smådjur.
Har 60 balar kvar av 2010 års skörd, ca en transport! Ring Stefan på 076-2452162 Analyserat. Balarna är mediumpressade och väger ca 8 kg/st. 1:kr/kg. Ring helst mobil.