Quantcast
Till salu inom: ”

haflinger till salu säljes

Cobvagn
F
Piteå
Haflinger

Filipstad

Tidigare annonser till salu

Mycket positiv och social, Hon är alltid glad och pigg. är riden i skogen i alla gångarter, både ensam och ihop med andra hästar. Hon är social och nyfiken. har tidigare gått på ridskola Har Röttpass (DK), är chippad och vaccinerad, ca 145cm Mamma: FAY HA 293 DK HA Pappa: STARUT HAH 10 DK HA Priset kan diskuteras vid bra hem och snabb affär. Lånas inte ut på foder
Hejsan! Vår lilla haflinger Aris ca: 145 cm mkh söker medryttare 1-2 gånger i veckan, från slutet av Augusti fram till Juni år 2012. För några härliga uteritter i blandad terräng. Går fram över allt, snäll och trafiksäker. Du kommer alltid att rida ut tillsammans med en av oss. Junior som liten vuxen är varmt välkomna. Max vikt 65 kg. Pris : 500 kr / 1000 kr. Ring för mer info. Vi bor utanför Ängelholm.
Pigg och glad 4-årig valack som gillar att arbeta. I början av sin ridutbildning, inriden nu i höst. Riden i alla gångarter både på bana och ute på fältet. Löshoppar superbra med power, enligt tränare stor hoppkapacitet. Bra steg och syns i mängden med sin fuxfärg och linfärgade man. Han är social och vänlig kommer alltid först i hagen. Säker på foten i terrängen. Van att gå i stora hagar med varierad terräng och med olika slags hästkompisar. Snäll mot andra hästar. Köptes som ettåring som buskompis till hingstföl. Säljes till bra hem som vill ha en pigg häst och som kan fortsätta hans utbildning. Ingen barn eller nybörjarhäst. Pass,chip,vaccinerad, van att åka transport, försäkrad och regelbundet verkad.