Allt till salu inom "omplacering pudel tik 3år"

Sortering:
Maltipoo
Helsingborg
Idag

Maltipoo Visa liknande

22 000 kr
Blocket.se
Cavapoo
Solna
Idag

Cavapoo Visa liknande

28 000 kr
Blocket.se
Pomeranian
Hässleholm
Idag

Pomeranian Visa liknande

16 500 kr
Blocket.se
Cavapoo valpar
Jönköping
Idag

Cavapoo valpar Visa liknande

22 000 kr
Blocket.se
shihpoo
Östra Göinge
Idag

shihpoo

10 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kungsholmen

Omplaceringshundar söker hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hundfrämjandet är en idieel organisation som omplacerar hundar - svenska till nya hem! Dom flesta av våra hundar är "vanliga" familjehundar som av olika skäl behöver nya hem. Nu har vi för omplacering bla Chinesed crested-naken tik 4år Grand Danios Tik 3år Labradoodle hane 3år Border colllie blandis tik 6år Dalmatiner tik 7år Pinscher tik 3år Borderterrier/pudel hane 2,5år Flat hane 6år Schäfer/amstaff hane 3år Alla hundar är märkta, vaccinerade o försäkrade! Intresserade läs mer om hundarna på vår hemsida där du också skall fylla i en intresseanmälan!! Hundarna placeras max 25 mil från Sthlm.
3 500 kr
Blocket.se

Svart-vit dvärg pudel tik

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Social och livlig liten skönhet. En svart-vit dvärg pudel tik född 2012.10.20. Pappan är en renrasig svart-vit dvärgpudel med stamtavla. Mamma är en svart dvärgpudel. Morfar till valpen är en svart-vit renrasig dvärgpudel och mormor en svart dvärgpudel. För mer info om svart-vita Harlekin pudeln gå in på www.harlekinpudel.se. Hon är en riktig liten glädjespridare. Lättskött päls. Allergivänlig. Van vid hundar i olika storlekar och även katter. Kommer överens med alla. Hon har vaccinerats, avmaskad regelbundet, har doldafel försäkring 3 år. Försäkrad i Folksam. Hon är mycket liten dvärg. Alla hennes saker medföljer vid köpet. Ni kan ringa för mer info. Endast seriösa, ej avbetalningar, ej fodervärd. (På näst sista bilden är hon med sin mamma och på sista bilden sitter hennes pappa på samma trappa som hon gör på första och andra bilden.) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Grums

Omplacering tik 3 år

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lexi är en underbar tjej på snart 3 år. Hon älskar långa skogspromenader och spårning. Apport-lekar är också väldigt uppskattat! Hon skäller nästan aldrig och kommer överens med både katter och barn. Hon går dock inte ihop med vilken hund som helst men det gör ju inte människor heller! Inte aggressiv. Jag hade aldrig tänkt sälja henne egentligen - hon är min bästa vän och jag har lagt ned mycket tid och energi på hennes uppfostran men pga ändrade familjesituationer kan jag inte ge henne den tid som behövs längre utan att det går ut över min son. För att Lexi ska må bra behöver hon mycket motion och mental stimulans och kan inte du ge henne det så behåller jag henne tills jag hittar någon som kan. Räkna med minst 3 timmar om dagen. Hennes mamma är Rottweiler och hennes pappa är Schäfer. Jag kommer kräva fortsatt kontakt och tillåtelse att hälsa på någon gång för att se hur hon har det. Ring vid intresse!
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nässjö

Omplacering pudel tik 3 år

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Finns det någon som har tid och hjärta att fortsätta hjälpa denna goa vovven. Hon har varit hos mig i 1 år nu och gjort väldiga framsteg men har en del kvar att jobba med. Hon är osäker på nya människor. När man väl vunnit hennes förtroende viker hon inte från ens sida. Anledningen till omplacering är att jag inte har den tiden som krävs. Endast seriösa göre sig besvär då vi är noga med vart hon hamnar och vi vill ha fortsatt kontakt.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj