Till salu inom

"irish cob säljes"

Vindeln
4 dagar

Vagn

5 000 kr
Blocket.se
Mjölby
Igår

Hästprylar

Blocket.se
Lund
2 dagar

Grimma

100 kr
Blocket.se
Lund
2 dagar

Benskydd

50 kr
Blocket.se
Lund
2 dagar

Benskydd

100 kr
Blocket.se
Lund
2 dagar

4 St huvor

100 kr
Blocket.se
Sandviken
4 dagar

Sadel

1 900 kr
Blocket.se
Kil
5 dagar

Bröstsele Cob

1 500 kr
Blocket.se
Kil
5 dagar

Loksele Cob

6 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Häst  ·  Skaraborg

Super snäll och gullig Jultorphäst Navaho

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Denna stora bamsen vill vi nu skicka vidare till en ny ägare som gärna vill ha en underbar och trevlig valack. Navaho är vältranad på Jultorpvis och riden mycket. Super till dig som vill ha en kramabamse att rida ut med och även en bra läromästare inom westerngrunderna. Navaho är en korsning mellan Irish Cob och FB/HB Han är riktigt populär på våra kurser och nu vill vi gärna ge honom till en annan som vill ta hand om honom resten av livet. Kontakta oss gärna vid intresse. 0768800120 / kontakt@heartsandhorses.dk
20 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Västerbottens län

Irish Cob cross valack

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sulle är en lugn, snäll och jättemysig kille som behöver komma till ett nytt hem. Han behöver god omvårdnad och mycket utevistelse. Gärna en hagkompis som han kan busa med. Sulle skulle passa bra som körhäst men även inom ridning skulle han nog funka. För tillfället så är han ca 1.43 hög men blir nog lite högre. Inga problem att verka, leda el lasta. Är väldigt mån om att han kommer till ett bra och tryggt hem. För mer info och bilder ring Lena
17 500 kr
Blocket.se
Häst  ·  Västerbottens län

Kanonfin kille som blir 2 år till sommaren

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
En jättefin valack säljes alt bytes mot islandshäst. En isabellskäck med mycke man och svans. Går i flock, snäll att hantera, han blir vad du gör honom till. Irish cob partbred ca 75% Irish cob och 25 % Quarter. Har ingen panik att sälja honom och hittar vi inte rätt hem så blir han kvar. Är du serisöt intresserad av att köpa eller byta honom mot islandshäst/ar, både föl/unghäst samt äldre av intresse, så tveka inte utan maila för mer info.
35 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Medryttare alt halvfodervärd till IC sto

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Intresset finns men inte tiden hon förtjänar fullt ut pga småbarn jobb osv.. Söker en vuxen erfaren medryttare alt halvfodervärd till mitt goa irish cob sto på 10 år, grundriden, mest riden i skog och mark så om du vill ta lektioner med henne är det helt ok. Svartskäck ca 150 mkh. Snäll och lätthanterad i alla situtioner. Ring eller skicka ett mail och berätta lite mer om dig. Hon står i Tierp. Jag vill ha 750:- i månaden och dagar kan vi diskutera tillsammans, men kan tänka mig ca 50/50 av tiden..
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Snäll valack

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker nu en medryttare till min sjuåriga Irish Cob valack. Han är världens snällaste men har dock inte blivit riden så länge så behöver någon som kan hjälpa mig med hans utbildning. Det får jättegärna vara någon som är intresserad av träning, dressyrtränare finns på gården. Vill ha hjälp cirka två gånger i veckan och även när jag åker iväg då jag studerar på distans. Finns busshållsplats nära stallet men på helger går bussarna inte så ofta. Hör gärna av dig om du är intresserad så får du veta mer och komma ut och provrida.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj