Quantcast
Till salu inom: ”

irish cob säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Olika glas

Sundsvall
Främlingen
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna stora bamsen vill vi nu skicka vidare till en ny ägare som gärna vill ha en underbar och trevlig valack. Navaho är vältranad på Jultorpvis och riden mycket. Super till dig som vill ha en kramabamse att rida ut med och även en bra läromästare inom westerngrunderna. Navaho är en korsning mellan Irish Cob och FB/HB Han är riktigt populär på våra kurser och nu vill vi gärna ge honom till en annan som vill ta hand om honom resten av livet. Kontakta oss gärna vid intresse. 0768800120 / kontakt@heartsandhorses.dk
Sulle är en lugn, snäll och jättemysig kille som behöver komma till ett nytt hem. Han behöver god omvårdnad och mycket utevistelse. Gärna en hagkompis som han kan busa med. Sulle skulle passa bra som körhäst men även inom ridning skulle han nog funka. För tillfället så är han ca 1.43 hög men blir nog lite högre. Inga problem att verka, leda el lasta. Är väldigt mån om att han kommer till ett bra och tryggt hem. För mer info och bilder ring Lena
En jättefin valack säljes alt bytes mot islandshäst. En isabellskäck med mycke man och svans. Går i flock, snäll att hantera, han blir vad du gör honom till. Irish cob partbred ca 75% Irish cob och 25 % Quarter. Har ingen panik att sälja honom och hittar vi inte rätt hem så blir han kvar. Är du serisöt intresserad av att köpa eller byta honom mot islandshäst/ar, både föl/unghäst samt äldre av intresse, så tveka inte utan maila för mer info.
Intresset finns men inte tiden hon förtjänar fullt ut pga småbarn jobb osv.. Söker en vuxen erfaren medryttare alt halvfodervärd till mitt goa irishcob sto på 10 år, grundriden, mest riden i skog och mark så om du vill ta lektioner med henne är det helt ok. Svartskäck ca 150 mkh. Snäll och lätthanterad i alla situtioner. Ring eller skicka ett mail och berätta lite mer om dig. Hon står i Tierp. Jag vill ha 750:- i månaden och dagar kan vi diskutera tillsammans, men kan tänka mig ca 50/50 av tiden..
Söker nu en medryttare till min sjuåriga Irish Cob valack. Han är världens snällaste men har dock inte blivit riden så länge så behöver någon som kan hjälpa mig med hans utbildning. Det får jättegärna vara någon som är intresserad av träning, dressyrtränare finns på gården. Vill ha hjälp cirka två gånger i veckan och även när jag åker iväg då jag studerar på distans. Finns busshållsplats nära stallet men på helger går bussarna inte så ofta. Hör gärna av dig om du är intresserad så får du veta mer och komma ut och provrida.