Till salu inom

"hagström super swede 1980 pris säljes"

Igår

Two sofas and a table

1 000 kr
Blocket.se
Kävlinge
Igår

Barn flytvästar

249 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Igår

Bürstner I Ixeo I 690 G ALDE

1 133 980 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Viarelli Enzero

9 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Niesmann Flair 8000 CEBW

975 000 kr
Blocket.se
Tierp
2 dagar

HP Omen gaming dator

6 000 kr
Citiboard
Haninge
Igår

Kanin hane

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Tillbehör och förstärkare  ·  Trollhättan

Hagström Super Swede -80 Sverigetillverkad

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Sänker nu priset en sista gång. Om detta inte funkar så behåller jag skönheten :) Säljer en Svart SuperSwede tillverkad i älvdalen 1980, med orginal hardcase + orginal axelband i skin. Den har varit i min ägo sedan 2002. En toneknapp är lite trasig och "seg" men funkar ändå som den ska. Om man provat de nya hagströmmarna så går det ej att jämföra med orginalen. Orginalen är extremt mycket bättre och känns rätt att spela på. Jag provade en av de nya varianterna som enligt mig kändes som en leksak i jämförelse.
14 000 kr
Blocket.se

Hagström Super Swede. Orginal

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Hagström Super Swede. Orginal, Sverigetillverkad med orginalcase och gitarrband. Ej så många tillverkad i denna "naturfärg". Utmärkt skick, men några små "skavanker", märken finns, dock små och knappt synliga, kolla in bifogad film. Allt orginal förutom att en stallmikrofonen är utbytt mot en DiMarzio mikrofon. Jag har sälv haft gitarren sen jag köpte den i butik 1981. Gitarren byggdes i Älvdalen 1980. Kan skicka fler bilder! Pris 15 300"
15 300 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Växjö

Vintage Hagström Super Swede

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hagström Super Swede från 1979 eller 1980 i toppskick. Ej spelad på de sista 20 åren. Original hardcase samt rem ingår. Finns i Växjö. Saknar förstärkare för ev provspelning. Kan skickas med bussgods om köparen står för frakt.
10 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Sundsvall

Vintage Super Swede och Höfner Violinbas

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, jag har två gamla fina instrument jag inte spelar på längre. De söker ett nytt hem för att åter få skapa ljuv musik. 1. Vintage Hagström Super Swede med original axelband samt hardcase. Gitarren är från 1980 om jag inte missminner mig. Det sitter en Seymor Duncan mick i den men originalmicken medföljer såklart. Den låter extremt bra. Det finns naturligtvis något litet märke på en så gammal gurka ( se bild). Pris 20 000 kr eller högstbjudande. 2. Höfner violinbas från 1964. Den låter också mycket bra. Sitter slipade strängar på den nu. Använd till Jazz sist. Samma sak här, den har något märke men i klart bättre skick än man kan förvänta sig av en 50 år gammal planka. En stämskruv är inte original men jag har en original som medföljer. Har även en extra pärlemorbricka till volymknapparna som medföljer. Pris 20000 kr eller högstbjudande. Båda gitarrerna är dessutom vettiga investeringsobjekt inför framtiden, men jag vill att de ska användas. Ring eller maila för mer info och fler bilder.
20 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Upplands-Bro

Hagström Super Swede 70 talare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Köpte gitarren begagnad 1980. Gitarren var redan då något år gammal. Har diverse repor men de fanns redan då jag köpte den. Väska original följer med. Säljer den om jag får ett bra bud. Skicka ett mail och jag skickar foton.
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj