Quantcast
Till salu inom: ”

hagström viking säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gitarr

Hallands län
Kängor

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Härlig gitarr med kvalitet... rakt igenom! Gillar du "335", så är den här för dig. Grymt snygg (gloss black), mycket bra bredd på ljudet och lättspelad som få. Ny och inte en repa! Säljes endast pga omprioritering. Kolla recensionen av Guitar World här: http://www.youtube.com/watch?v=kSdH9z8snac&feature=related • Lönnkropp, genomgående stock och F-hål • Hals: Kandadensisk lönn • Greppbräda: 22 band i Resinator Wood • Mickar: 2 Hagström HJ50 humbuckers • Elektronik: 2 volym- och tonkontroller, 3-läges pickupväljare • Tune-O-Matic stall med Hagström Trapeze Tailpiece • Inkluderade tillbehör: Hag-Bag E25
Säljer min Hagström Viking som varit i min ägo sedan tre år tillbaka. Den är nte använd mycket, mest för inspelning, då den har ett mycket runt och fylligt ljud men också tydlig och skarp i diskanten! En gitarr som passar sig till de flesta genrer, därav att jag köpte den. Jag har spelat in en hel skiva med mitt band där den trots sin ihåliga kropp klarar av mycket dist! Helt oslagbart fint ljud till blues/jazz enligt mig själv! Jag säljer den helt enkelt av anledningen att jag har andra elgitarrer jag kan byta mellan nu för att ändra sound.
Jag har nu tråkigt nog kommit till den punkten då jag märkt att min gitarr är för bra för mig. Jag har därför bestämt mig för att sälja den. Det är en Hagström Viking, som ny. Jag har aldrig spelat live på den, den har bara använts i hemmet. Gitarren är suverän. Jag hade tänkt mig 3800kr för gitarren och det medföljande caset. Maila mig o du har några frågor eller är sugen på fler bilder.
Två bra gitarrer som jag vill sälja eftersom jag inte spelar lika mycket i band längre. Sweden köpte jag ny hösten 2010 och har färgen Natural Mahogany Gloss. Vikingen köpte jag ny våren 2011 och är Tobacco Sunburst. Båda är lättspelade med bra action och felfria förutom att en flisa lossnat på ena tonkontrollens plastratt på Sweden. Båda gitarrerna kommer med Hagströms fina stabila HagBag gigbags. Vikingen kostar 3300 Sweden 3200 En hundring billigare om du tar båda.
Denna nyproducerade klassikern vill ha en ny ägare som spelar på den oftare än den nuvarande. Perfekt för den som söker en gitarr av Gibson 335-karaktär men som inte vill betala en halv förmögenhet. Gitarren har använts mestadels i studion och är i mycket fint skick. Den intonerar perfekt och är väldigt lättspelad. Original "Hagbag" ingår! Nypris ca 5500 kr. Finns att provspela i Gröndal. Skickas helst inte. Ring vid intresse!