Quantcast
Till salu inom: ”

barnvagn emmaljunga super viking säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer denna snygga, nya, helt oanvända, nyinköpta, smidiga Emmaljunga Super Viking årsmodell 2014. Chassi samt liggdel i svart, all black. Kvitto, garanti, försäkring 3 månader samt instruktionsbok. Läs mer om denna kompletta vagn och dess alla möjligheter här: http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Hitta_din_modell/Super_Viking-1958.html Maila gärna. 5 200 kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi vår Emmaljunga Super Viking som vi köpte i oktober. Vi är väldigt nöjda med den men tyvärr funkar den inte när man har tre barn i åldern 6 månader till 3 år. Sparsamt använd med andra ord. Vagnen är en ny mångsidig och tålig vagn från Emmaljunga. Den har en maxvikt på 24 kg i sittdelen, 10 kg i varukorgen och den har stora svängbara framhjul. Den går att göra om till tandemvagn genom att köpa till adapter och sittdel/liggdel.
Säljer en emmaljunga super viking årsmodell 2014. Köpt för ca 1,5 månad sedan. Den är i jätte fint skick det enda som finns att anmärka på är en liten repa i plasten på chassit. Men det är ingenting som syns om man inte tittar jätte nära. I övrigt är den i nyskick. Mått och vikt Vikt chassi: 7,3 kg Vikt sittdel 3,3 kg Yttermått ihopfälld: 93x57x56 cm (inkl hjul, längd x bredd x höjd) Fler bilder kan mailas vid intresse.
Säljer nu min jättefina Emmaljunga Super Viking (chassi och sittdel) pga att jag köpt en ny vagn med lufthjul istället och har då inte plats för denna super vagn längre! Inköpt 29/10-13 på Babyproffsen i Haninge och är som ny, rullat ute max 10 gånger! Finns inget att anmärka på! Ingår gör även ett tillhörande Emmaljunnga regnskydd! Finns i Nynäshamn, 40 min från Stockholm! Skickas ej! Jag nås endast via mejl!
Åkbräda (ståbräda) till Emmaljunga barnvagn. Åkbrädan tar med syskonet på färden och fästes lätt på de flesta Emmaljunga-chassin. Åkbrädan kan lätt klickas av och på och om du inte behöver den under färden, så kan du hänga upp brädan vid styret. Fint skick. Passar till följande Emmaljungachassin: Sport Chassi, Duo S Chassi, Nitro, Super Nitro, SuperViking, Double Viking, Ozone, City Cross, Double City Cross, Double Monkey, Cerox 2.0. Nypris 600kr