Allt till salu inom "barnvagn emmaljunga super viking"

Sortering:
Emmaljunga vagn
Motala
6 dagar

Emmaljunga vagn Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 21

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga Super Viking årsmodell 2014

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Säljer denna snygga, nya, helt oanvända, nyinköpta, smidiga Emmaljunga Super Viking årsmodell 2014. Chassi samt liggdel i svart, all black. Kvitto, garanti, försäkring 3 månader samt instruktionsbok. Läs mer om denna kompletta vagn och dess alla möjligheter här: http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Hitta_din_modell/Super_Viking-1958.html Maila gärna. 5 200 kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 200 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Emmaljunga Super Viking 2014

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu säljer vi vår Emmaljunga Super Viking som vi köpte i oktober. Vi är väldigt nöjda med den men tyvärr funkar den inte när man har tre barn i åldern 6 månader till 3 år. Sparsamt använd med andra ord. Vagnen är en ny mångsidig och tålig vagn från Emmaljunga. Den har en maxvikt på 24 kg i sittdelen, 10 kg i varukorgen och den har stora svängbara framhjul. Den går att göra om till tandemvagn genom att köpa till adapter och sittdel/liggdel.
6 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Timrå

Emmaljunga Super viking

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Säljer en emmaljunga super viking årsmodell 2014. Köpt för ca 1,5 månad sedan. Den är i jätte fint skick det enda som finns att anmärka på är en liten repa i plasten på chassit. Men det är ingenting som syns om man inte tittar jätte nära. I övrigt är den i nyskick. Mått och vikt Vikt chassi: 7,3 kg Vikt sittdel 3,3 kg Yttermått ihopfälld: 93x57x56 cm (inkl hjul, längd x bredd x höjd) Fler bilder kan mailas vid intresse.
5 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Nynäshamn

Emmaljunga Super Viking, toppskick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer nu min jättefina Emmaljunga Super Viking (chassi och sittdel) pga att jag köpt en ny vagn med lufthjul istället och har då inte plats för denna super vagn längre! Inköpt 29/10-13 på Babyproffsen i Haninge och är som ny, rullat ute max 10 gånger! Finns inget att anmärka på! Ingår gör även ett tillhörande Emmaljunnga regnskydd! Finns i Nynäshamn, 40 min från Stockholm! Skickas ej! Jag nås endast via mejl!
4 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Kungsholmen

Åkbräda till Emmaljunga barnvagn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Åkbräda (ståbräda) till Emmaljunga barnvagn. Åkbrädan tar med syskonet på färden och fästes lätt på de flesta Emmaljunga-chassin. Åkbrädan kan lätt klickas av och på och om du inte behöver den under färden, så kan du hänga upp brädan vid styret. Fint skick. Passar till följande Emmaljungachassin: Sport Chassi, Duo S Chassi, Nitro, Super Nitro, Super Viking, Double Viking, Ozone, City Cross, Double City Cross, Double Monkey, Cerox 2.0. Nypris 600kr
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj