Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga viking säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga Classic, svart, från 2006 med City liggdel (mörkblå med gul dekor). 5-punktssele. Rymlig varukorg under vagnen. Regnskydd, parasoll och ett par åkpåsar ingår. Passa på att fynda en riktig kvalitetsvagn som kommer att hålla många år än! Kommer från ett djur- och rökfritt hem. Säljer även en vinteroverall från Pop i stl 92 samt vinterstövlar från Viking (stl 25) och Kavat (stl 26). Se separat annons "PoP vinteroverall stl 92 Stövlar Viking Kavat".
Säljer en svart Emmaljunga city korg 2008 Skavanker: ytterst lite solblekt på sufflettens bågkant alltså inte på hela suffletten, små skav under korgen som små smulor i stl. Easyfix montering, och passar då de flesta El chassin från 2005 och upp med detta festet!! OBS ej Till Viking eller monkey men de andra! Inget mögel vindskydd och madrass medföljer! Korgen är ordentligt svart och har fickor på utsidan av korgen som stängs med dragkedjor. 600kr
Två sittdelar, sidokorg, två original regnskydd. Två bumperskydd (ett är fortfarande ouppackat) Köpt i augusti, sparsamt använd och när den använts har den huvudsakligen körts i mono. 8500 alt byte mot singelvagn inkl liggdel (plus ev mellanskillnad). Ang byte är jag framförallt intresserad av EmmaljungaViking/Superviking/Supernitro eller Kronan Duo S/City Skickar den helst inte men ska jag skicka så står köparen för frakt med Bussgods.
Två sittdelar, sidokorg, två original regnskydd. Köpt ny i augusti -13, sparsamt använd och när den använts har den huvudsakligen körts i mono. Obs, jag säljer ingen liggdel. Säljes för 8500 som duo eller 7000 som mono alt byte mot singelvagn inkl liggdel. Ang byte är jag framförallt intresserad av Brio Go -13, Kronan Duo S -13 eller Emmaljunga Viking/Superviking -13 Skickar den helst inte men ska jag skicka så står köparen för frakt med Bussgods. Skambud beaktas inte...
Säljer en Emmaljunga viking 2014. Vagnen har ett vitt chassi med svart sitt- & liggdel samt en fotsäck i svart. Vagnen är i absolut nyskick. I affärerna finns det massor av roliga tillbehör att handla till vagnen. Exempelvis suffleter i olika färger samt vinterhjul till den som önskar det. Skicka gärna sms eller ring vid intresse, kollar sällan mailen. Så länge annonsen finns kvar, finns även vagnen kvar.