Allt till salu inom "emmaljunga viking"

Sortering:
Emmaljunga viking
Sollentuna
5 dagar

Emmaljunga viking Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 27

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Stockholm

Emmaljunga Classic med City liggdel (2006)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Emmaljunga Classic, svart, från 2006 med City liggdel (mörkblå med gul dekor). 5-punktssele. Rymlig varukorg under vagnen. Regnskydd, parasoll och ett par åkpåsar ingår. Passa på att fynda en riktig kvalitetsvagn som kommer att hålla många år än! Kommer från ett djur- och rökfritt hem. Säljer även en vinteroverall från Pop i stl 92 samt vinterstövlar från Viking (stl 25) och Kavat (stl 26). Se separat annons "PoP vinteroverall stl 92 Stövlar Viking Kavat".
900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Tumba

Svart Emmaljunga citykorg med vindskydd 2008

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer en svart Emmaljunga city korg 2008 Skavanker: ytterst lite solblekt på sufflettens bågkant alltså inte på hela suffletten, små skav under korgen som små smulor i stl. Easyfix montering, och passar då de flesta El chassin från 2005 och upp med detta festet!! OBS ej Till Viking eller monkey men de andra! Inget mögel vindskydd och madrass medföljer! Korgen är ordentligt svart och har fickor på utsidan av korgen som stängs med dragkedjor. 600kr
600 kr
Blocket.se

Bugaboo Donkey Duo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Två sittdelar, sidokorg, två original regnskydd. Två bumperskydd (ett är fortfarande ouppackat) Köpt i augusti, sparsamt använd och när den använts har den huvudsakligen körts i mono. 8500 alt byte mot singelvagn inkl liggdel (plus ev mellanskillnad). Ang byte är jag framförallt intresserad av Emmaljunga Viking/Superviking/Supernitro eller Kronan Duo S/City Skickar den helst inte men ska jag skicka så står köparen för frakt med Bussgods.
8 500 kr
Blocket.se

Bugaboo Donkey

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Två sittdelar, sidokorg, två original regnskydd. Köpt ny i augusti -13, sparsamt använd och när den använts har den huvudsakligen körts i mono. Obs, jag säljer ingen liggdel. Säljes för 8500 som duo eller 7000 som mono alt byte mot singelvagn inkl liggdel. Ang byte är jag framförallt intresserad av Brio Go -13, Kronan Duo S -13 eller Emmaljunga Viking/Superviking -13 Skickar den helst inte men ska jag skicka så står köparen för frakt med Bussgods. Skambud beaktas inte...
0 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Luleå

Emmaljunga viking

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Säljer en Emmaljunga viking 2014. Vagnen har ett vitt chassi med svart sitt- & liggdel samt en fotsäck i svart. Vagnen är i absolut nyskick. I affärerna finns det massor av roliga tillbehör att handla till vagnen. Exempelvis suffleter i olika färger samt vinterhjul till den som önskar det. Skicka gärna sms eller ring vid intresse, kollar sällan mailen. Så länge annonsen finns kvar, finns även vagnen kvar.
6 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj