Till salu inom

"orgel blocket säljes"

9 dagar

Nord Electro 2

6 000 kr
Blocket.se
Igår

Juno-G synth

3 500 kr
Blocket.se
2 dagar

Yamaha Tyros 5

16 995 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Bokhylla, träbord, lampa m.m

150 kr
Blocket.se
Halmstad
4 dagar

Synthar m.m säljes

3 500 kr
Blocket.se
5 dagar

Tramporgel Mason & Hamlin

350 kr
Blocket.se
Gotlands län
6 dagar

Orgel bortskänkes

Blocket.se
Upplands-Bro
7 dagar

Orgel Wurlitzer

1 000 kr
Blocket.se
Trelleborg
8 dagar

Hammond orgel compocer 144...

Blocket.se
Täby
11 dagar

Yamaha S80 Stage Piano/Synth,

5 900 kr
Blocket.se
Butik

Spela orgel

310 kr
NYTT Book Outlet
Butik

Orgel med djurläten

149 kr
NYTT Babyland
Butik

Trummor & Orgel: Visions

99 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Göteborg

Korg CX-3+Hardcase

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska nu sälja min Korg CX-3 Kort info: -Drawbars -Inbyggd lesliesimulator -Midi In/Out -Expression ingång + 2 switchingångar -Hölursuttag -Hardcase(Måttbyggt från Thoman) Låter grymt bra utan leslie också. Finns många presetljud och möjlighet att modulera och spara egna ljud.Har använt den flitigt så finns några jack,Orgeln har ett ljudproblem som gör att övre drawbarsen inte kommer igång vid första uppstarten av den, vilket gör att man får starta om den tills dom fungerar och därav priset. Problemet har funnits i 1 år men har spelat med den live. Orgel+Hardcase Lägger upp annonsen och kollar intresset,priset kan diskuteras vid snabb affär.Inga byten, skickas ej,säljer inte case eller orgel separat.Går bra att maila eller ringa
6 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Kungsholmen

Yamaha-orgel - GRATIS

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Jag ger bort min Yamaha-orgel till den som kommer och hämtar den! Jag ska nämligen flytta, och denna orgel kan jag inte ta med mig. Detta är en hemmaorgel, som faktiskt kan skapa riktigt fina orgelljud. Det finns två klaviaturer, men den övre (med högre toner) har lite glapp, och fungerar inte riktigt som den ska. Den nedre klaviaturen fungerar dock utmärkt, och det finns reglage för basljud och ackord, och det går att få till väldigt tunga ljud. Ring eller maila, så kan du hämta den redan samma dag!
0 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Gävle

Casio WK 7500

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
WK-7500 är det mest fullmatade keyboard världen sett! En helt ny ljudkälla som ger dig massor av fräscha moderna ljud med bättre dynamik och större bredd. Funktioner som Audioinspelning, Sequenser, Pattern editor och editering av interna ljud ger dig en helt ny värld att skapa musik i. Ditt komp och dina solistinsatser kan Du spara både som Midi och audiofil!! Och för alla som älskar orgel, nu har det äntligen kommit! Drawbars och rotaryeffekt!!! Ord.pris 5.995 kr KS Musik - En riktig musikaffär - Här på nätet och i centrala Gävle!
4 495 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Casio WK-7500 beg. Fri Frakt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Begagnad Casio WK-7500 i bra skick! Alla originaltillbehör ingår WK-7500 är det mest fullmatade keyboard världen sett! En helt ny ljudkälla som ger dig massor av fräscha moderna ljud med bättre dynamik och större bredd. Funktioner som Audioinspelning, Sequenser, Pattern editor och editering av interna ljud ger dig en helt ny värld att skapa musik i. Ditt komp och dina solistinsatser kan Du spara både som Midi och audiofil!! Och för alla som älskar orgel, nu har det äntligen kommit! Drawbars och rotaryeffekt!!!
3 795 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

HAMMOND RT3 från 1969 Som B3 "SÅLD"

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hammond RT3 tillverkad 1969. Samma orgel som B3 i stort sett. Möbel skiljer,samt fler baspedaler-32 st. Har även särskillda baspedalsololjud. Kan allstå användas i allt från Klassisk musik till Rock och Jazz. RT3 film nedan på Den!Inne nu! 4 set med Drawbars Scannervibrato Bänk 32 Pedaler 2X61 Waterfalltangenter Tonhjulsgenerator och AO28 preamp,samma som i B3an. Utförande ljus Light Oak. Ring för mer info. Kan delbetalas på 3 år till 1 % ränta. Pris mm info uppges på förfrågan.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj