Quantcast
Till salu inom: ”

hemnet stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ljus, välplanerad BR med ljusinsläpp från tre håll. Stor balkong mot grönskande och barnvänlig innergård, två badrum, tvättm, torktt, diskmaskin, fönster i badrum, badkar, dusch, genomgående parkett och rymlig hall. Utmärkta kommunikationer med bussh 1 min från lägenheten. Tvärbanan bakom huset, pendeltåg på gångavstånd, och tunnelbanan vid Gullmarsplan. 10 min cykeltur till Söder ( SÖS) Superbra planlösning för barnfamilj. Kontakta Mäklarhuset för visning. BR finns utlagd på Hemnet! Priset är ett fast pris ! Vid snabb affär, rabatt på 40 000 kr
Hej, Jag vill nu hyra ut min lägenhet i Mariehäll, Bromma under ett års tid med eventuell förlängningsmöjlighet med ytligare ett år. Jag skulle gärna se att vi byter lägenhet med varandra om ni har något billigare och mindre att hyra ut istället. Lägenheten ligger nära Brommablocks och Sundbyberg med alla kommunikationer som det innebär. Bifogar en länk med bilder på lägenheten: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-mariehall-stockholms-kommun-flyttblocksvagen-14,-entr-plan-2474875 Om ni har intresse för denna lägenhet så är det bara att skriva ihop ett förslag och maila till mig.
Om ni vill bo lantligt och renoverat, ett hus med stor charm, bergvärme och tillgång till mysvärme i husets kaminer. Bubbelpool och en liten tomt att sköta. Nära till centrum och skolor i centrala Insjön ligger det snart 100 åriga huset som renoverats. Går även att köpa, finns på hemnet. vattuvägen 3, där bilder kan visas. Om ni vill hyra kontakta detta tel nummer! om ni vill köpa kontakta mäklaren! 6500 kr i hyra är kallhyra, sen tillkommer vatten och el, sopor.
Vi är ett företag som utför allt inom byggbranschen och har både erfarenhet och kunskap. Du får gärna kontakta oss om Du behöver hjälp med: - Lagenhetrenovering - Målning/Tapetsering - Golvläggning - Kökrenovering - Målning/renovering av husfasader - Fönstermålning - Alla slags snickeriarbete Vi är moms registrerade, innehar F - skattesedel Begär gärna våra referenser! Våra senaste arbete http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=513023&referrer=blocket http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=512198&referrer=hemnet Skriv oss genom att klicka på "Mejla annonsören" längst ner på denna sida.
Säljes pga av felköp. Inköpt våren 2010 från Amentio men det visade sig att den var ämnad för analoga nät typ Hemnet så det gick inte att spela in på den när man her egen antenn och boxer. Använd för uppspelninge ett fåtal gånger innan vi köpte en annan dvd-spelare för ett år sedan. Är alltså i princip oanvänd. Kvitto och bruksanvisning och originalkartong. Nypris ca 3000:- säljes för halva priset dvs 1500:-. Se vidare http://www.sony.se/product/dvd-recorder/rdr-at100