Quantcast
Till salu inom

"hemnet se stockholms län säljes"

Malmö
Idag

Hundväska, ny

300 kr
Citiboard
Halmstad
Idag

söker kattunge

Citiboard
Nykvarn
20 dagar

Mycket fin 2 i nykvarn centrum

1 795 000 kr
Blocket.se
Falkenberg
22 dagar

Matgrupp. Dansk design, Far...

8 200 kr
Blocket.se
Smedjebacken
2 månader

Tomter inkl VA säljes

175 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Nyproducerat 2-plans kedjehus i gavelläge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Påkostad och iordninggjord tomt i ett av Järfällas mest populära område Skälby Trädgårdsstad. Unik läge med stora iordninggjorda uteplatser (trädäck) både på fram- och baksida med möjlighet till sol hela dagen. Bra planerad med genomgående mycket smakfulla färg- och högkvalitativa materialval. Ekparkett och ljusa väggar. Fram till öppet visningsdatum söndag 3:e april gäller fastpris: 3 500 000 kronor ( "Först till kvarn ..." gäller ). Se fler bilder mer info på www.hemnet.se. Kontakta reg mäklare: Christian Ahlström Måste ses! Välkomna
2 975 000 kr
Blocket.se
Lokaler  ·  Kista

Bostadsrättslokal- Kontor/Lager

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Försäljningsobjektet består av två lokaler på sammanlagt ca 578 kvm. Lokalerna ligger i direkt anslutning till varandra och nås via ett gemensamt trapphus eller den väl tilltagna hissen med en kapacitet på 1600 kg. Lokal nr 9: ca 101 kvm. Disponeras idag som en kontorsyta med tre kontorsrum ett konferansrum och en utställningsyta med pentry. Lokal nr 10: ca 477 kvm. I dag är ytorna huvudsakligen inredda såsom lager och produktionsytor med sex ljusa kontorsrum mot gården. Lokalerna kan även säljas separat. Titta gärna på objektet vi länken nedan: http://beskrivningar.capitex.se/objdesc.aspx?GUID=3SQBJPQEHH6OVE5L&TYP=CMBoLgh&From=Hemnet
1 975 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Tomt på återvändsgata med lite trafik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Plan, lättbebyggd tomt på drygt 800 m2 belägen i lugnt villakvarter. Inga sprängningar eller dyra markarbeten är nödvändiga. Tomten är belägen på en återvändsgata med ytterst lite trafik. Området är ett av Tumbas mest attraktiva och populära områden. Närhet till förskolor, skolor, affärer och med naturen runt hörnet. Vi har beslutat att försöka sälja tomten privat nu under hösten/vintern. Om den inte är såld till våren så har vi kommit överrens med en mäklare och kommer att lista den på Hemnet för 1 300 000 kr.
1 200 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Tumba

Radhus uthyres till ex 4 studenter

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag ska sälja mitt hus, men i väntan på en köpare kan huset hyras ut. Vi kan ha ett halvårskontrakt, ev längre. Det är viss möblering där nu. Bilder finns på hemnet. Kommun Salem, adress Jägarstigen 47. 120 kvm, fräscht. Inflyttningsbart nu. Värme, el och internet ligger utanför hyran. Vatten ingår till viss förbrukningsgräns varefter tilläggskostnad kommer. (enligt föreningens regler) Månadskostnad är 8000 kr / mån.
8 000 kr
Blocket.se

BR radhus med trädgård bytes mot förslag

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Marknadsvärde 1 150 000, hyra 4 300. Fin trädgård. Säljs eller bytes mot trevliga förslag. För mig är en 1:a i Uppsala med omnejd, ett torp / fritidsboende på landet, eller en mindre br lägenhet med låg hyra, på annan ort attraktivt. Även i Stockholm förstås. Bilder på mitt hus, som är till salu , men alltså kan bytas / hyras ut ( 8000 kr / mån) - finns på hemnet. Jägarstigen 47 Salem.
0 kr
Blocket.se