Quantcast
Till salu inom: ”

hemnet se stockholms län säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Påkostad och iordninggjord tomt i ett av Järfällas mest populära område Skälby Trädgårdsstad. Unik läge med stora iordninggjorda uteplatser (trädäck) både på fram- och baksida med möjlighet till sol hela dagen. Bra planerad med genomgående mycket smakfulla färg- och högkvalitativa materialval. Ekparkett och ljusa väggar. Fram till öppet visningsdatum söndag 3:e april gäller fastpris: 3 500 000 kronor ( "Först till kvarn ..." gäller ). Se fler bilder mer info på www.hemnet.se. Kontakta reg mäklare: Christian Ahlström Måste ses! Välkomna
Försäljningsobjektet består av två lokaler på sammanlagt ca 578 kvm. Lokalerna ligger i direkt anslutning till varandra och nås via ett gemensamt trapphus eller den väl tilltagna hissen med en kapacitet på 1600 kg. Lokal nr 9: ca 101 kvm. Disponeras idag som en kontorsyta med tre kontorsrum ett konferansrum och en utställningsyta med pentry. Lokal nr 10: ca 477 kvm. I dag är ytorna huvudsakligen inredda såsom lager och produktionsytor med sex ljusa kontorsrum mot gården. Lokalerna kan även säljas separat. Titta gärna på objektet vi länken nedan: http://beskrivningar.capitex.se/objdesc.aspx?GUID=3SQBJPQEHH6OVE5L&TYP=CMBoLgh&From=Hemnet
Plan, lättbebyggd tomt på drygt 800 m2 belägen i lugnt villakvarter. Inga sprängningar eller dyra markarbeten är nödvändiga. Tomten är belägen på en återvändsgata med ytterst lite trafik. Området är ett av Tumbas mest attraktiva och populära områden. Närhet till förskolor, skolor, affärer och med naturen runt hörnet. Vi har beslutat att försöka sälja tomten privat nu under hösten/vintern. Om den inte är såld till våren så har vi kommit överrens med en mäklare och kommer att lista den på Hemnet för 1 300 000 kr.
Jag ska sälja mitt hus, men i väntan på en köpare kan huset hyras ut. Vi kan ha ett halvårskontrakt, ev längre. Det är viss möblering där nu. Bilder finns på hemnet. Kommun Salem, adress Jägarstigen 47. 120 kvm, fräscht. Inflyttningsbart nu. Värme, el och internet ligger utanför hyran. Vatten ingår till viss förbrukningsgräns varefter tilläggskostnad kommer. (enligt föreningens regler) Månadskostnad är 8000 kr / mån.
Marknadsvärde 1 150 000, hyra 4 300. Fin trädgård. Säljs eller bytes mot trevliga förslag. För mig är en 1:a i Uppsala med omnejd, ett torp / fritidsboende på landet, eller en mindre br lägenhet med låg hyra, på annan ort attraktivt. Även i Stockholm förstås. Bilder på mitt hus, som är till salu , men alltså kan bytas / hyras ut ( 8000 kr / mån) - finns på hemnet. Jägarstigen 47 Salem.