Quantcast
Till salu inom: ”

henrik thor larsen fåtölj ovalia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu måste vi sälja två av våra Kandidaten-fåtöljer, designad av Ib Kofod Larsen pga flytt. Fåtöljerna är i teak och har original klädsel i svart galon. Fåtöljerna är i utmärkt skick, både teakstommen och original klädseln. Sitsarna är hela och alla knappar sitter kvar. Gummiband under sitsarna är också hela, dock en stol har fått nya band. Vi har letat länge för att hitta den här gruppen, och har aldrig sett några Kandidatenfåtöljer som har så FINT SKICK! Pris 5500 Kr/st eller hjb
Henrik Thor LarsenOvalia klädd i velour
Henrik Thor Larsen fårtölj Orginal,klädd i velour inbyggda högtalare Bra skick
Fåtöljen Ovalia av designern Henrik Thor Larsen säljes med tillhörande fotpall. möbeln är märkt med designerns signatur samt numrerad inuti för äkthetsbevis. Orginalmöbeln kom ut 1968 i begränsad upplaga. Ett par decennier senare gjordes en ny upplaga där denna stol tillverkades. Mailkorrespondens med designern samt alla papper finns att tillgå för ny ägare. Nypriset för Ägget är 58 000 kr. Pallens nypris är 8 000 kr.
Fåtölj, Ovalia. Designad av Henrik-Thor Larsen, invändigt och utvändigt klädd med rött tyg. Trumpetformad fot av aluminium. Höjd: 133 cm, Bredd: ca 80 cm. Bruksslitage. Mindre hål och lagningar. Smuts och smärre fläckar. Budgivningen börjar på 10 000 kr. Auktionen avslutas: 2017-01-24 20:48 Varan visas i Malmö på Baltzarsgatan 6.