Quantcast
Till salu inom: ”

herqules barnvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barn vagn

Varberg
Barnvagn

Stockholm
Barnvagn

Sigtuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kombivagn med stora roterande framhjul som låses med ett enkelt klick. Gör den lätt att ta sig fram på ojämnt underlag som snö och kullerstenar :) Sittdelen klickar man enkelt fast både fram och bakåtvänd. Separat liggkorg. Höj o sänkbart handtag. Stor förvaringskorg. Avtagbar tvättbar klädsel. Regnskydd, myggnät lamskinn och en marinblå åkpåse från babyproffsen följer även med. Årsmodell 2008. Fint skick, de enda som finns att anmärka på är att bågen på sittdelen lossnat i ena fästet, men vi har använt den utan problem ändå. Bild kan mailas! BVSA
Säljer en begagnad barnvagn av märket Herqules. Färgen är limegrön och svart. Den har svängbara framhjul vilket gör den väldigt lätt att köra i ex stan men funkar även bra när man bor som vi ute på landet. Finns även mjuklift till, dock kom den inte med på bild. Vi har aldrig haft några problem med vagnen. Använd i ca 1 år. Inköpt 2008 på Nisses i Hässleholm. Pris idé 3000kr. Självfallet billigare vid snabb affär.
Sittvagn Herqules Raptor 3-spin med duolift i röd/grå. Fullt liggläge *Duoliften går att använda från nyfödd som lift och sedan göra om till åkpåse *Sittdelen är vändbar *Sväng- och låstbart framhjul *Fotbroms med skivbromsar, handbroms och fjädring *Original regnskydd *Ställbart handtag *Inbyggd 5-punkts sele *Skickar med en annan åkpåse På duoliften är dragkedjan trasig Pris 1500:- billigare vid snabb affär
Vagnen säljes endast p.g.a att den äldste tycker han är för stor för att åka vagn och har därför ingen nytta av den längre. Vagnen är i använt skick dvs repor här och var samt vanligt slitage. Sitsen går att vända så barnen åker baklänges, dock kan man inte ha dom på vars ett håll. Detta ingår: Vagnen 1st mjuklift Skötväska Regnskydd Priset är EJ prutbart så kom inte med några skambud eller "kompis" priser!!! Endast mail kontakt! Fler bilder kan ordnas vid behov!!!
Barnvagn med dubbla svängbara hjul fram, som går att låsa. Hjulen är bra storlek så den är lätt att komma fram med i snö och tex i skogen där det är lite ojämnt underlag. Lätt och smidig vagn med fullt liggläge. Kan användas från nyfödd med medföljande mjuklift (BRIO) och sedan som sittvagn. Det har kommit in lite smågrus i dom punkteringsfria bakhjulen men det går säkert att fixa för den händige.