Quantcast
Till salu inom: ”

honda monkey z50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Tänkte sälja min monkey då den bara står i garaget och samlar damm. Det är en Honda och alltså ingen kina moppe. Det är en -73 och har därmed slitits lite. Motorn fungerar klockrent, men har dock lite kosmetiska skador därav det låga priset. Ni kan kontakta mig efter halv fyra då jag går i skolan. Antingen det eller så kan ni kontakta min pappa Tuomo. Hans nummer är 0739538566. Med vänlig hälsning, Mikko.
Tillfälle att köpa en tidig och ovanlig Monkey, Årsmodell 1973 med stelbensram och i originalskick, Ej använd på många år, startar o går bra men det är något fel på kicken, inget stort fel och alla delar finns att köpa än idag från Honda. Svenska Registringshandlingar finns. Har även en extra motor+ delar som kan medfölja mot pristillägg. Reva i sadeln, se bild. Pris 16500:- 0707883035 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Unikt tillfälle att köpa en av de första Honda Monkey som gjordes. Årsmodell 1973 Mkt bra skick Reistreringsbevis finnes! Samlar värde! Säljes till högstbjudande!! Endast seriösa köpare som vet värdet på en sån här Hondaz50 z 50 a monkeybike maila bud och telefonnummer så ringer jag upp Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljes en låda med nermonterad Honda motor Z50. Oklart om alla delar finns för att bygga ihop en komplett motor igen. Finns fram och bakskärm i plast. Har även en extra sadel, lyse och tanklock. Alla sakerna följde med när jag köpte en Honda z50 som tillbehör. Säljer gärna allt på en gång. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Honda z50 Monkey från 70 talet i dåligt skick. Kanske inte komplett. Säljes delvis isärplockad. 2000kr eller bytes mot två cyklar.