Quantcast
Till salu inom

"monkeybike säljes"

Butik Skövde
2 månader

HiSun Övrigt Pitking 200CC...

9 900 kr
Bilweb.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Älvsborg

Monkeybike Lifan

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hejsan. Har en monkeybike som är omlackerad och lite trimmad. Haft den med på semestern i husvagnen, liten och smidig. Har regskylt till den men har den nu försäkrad som 30 moppe. Enda felet på den är att byta en kopplingsvajer då denna har gått av och jag inte har haft tid att fixa detta. Eller bytes mot en cross, inte mindre än 125,a. Mvh Joakim
5 600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Honda CRF 50/88 motor komplett

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Honda CRF 50 motor fast med 88cc BBR kit och förgasare plus alla orginal delar det är koppling 3 vxl, nu på 88cc kittet, passar monkeybike Z50J oxå... den går som ett skott med 88cc som ny sitter på fast jag har byggt om min med 150cc och har köpt en till hoj och har ont om plats och pengar och saknar garage annars hade ja aldrig sålt org, motorn, ev b.v.s.a ja har mer org delar till 50cc den lådan är lika stor som den med motorn..!
3 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Enköping

MonkeyBike -13

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljes en 3 veckor gammal MonkeyBike köpt för 3300:- från motorsweden. Körd med 2 timmar sen gick elsnurran och den går inte att dra igång nu. Har inte tid att laga eller gå igenom den. Fin ram, går säkert och bara lägga på en ny motor av önskan typ så har man en rolig leksak. Just nu tar den bara plats, så om du har motorsinne och vill ha nått roligt kan du komma och hämta den och ta med 1000kr ungefär så är den din.
1 000 kr
Blocket.se

Honda Monkeybike Z50rd (Christmas special) -86

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Monkeybike nyligen renoverad säljes i blankt o fint skick. Säljes på grund av att jag samlat på mig alldeles för många motorfordon i olika storlekar! Denna modell var en jubileumsutgåva till julen 1986 och varje Honda handlare kunde få 2st att sälja. Mycket nytt och bytt. Dessa hojar kostar oftast mer än det jag satt ut denna för, ska det tjafsas om priset drar jag däck-glans på hjulen och ställer den i vardagsrummet! Inga byten, om du inte har en charger -68 eller en bobber förstås.. ;)
15 000 kr
Blocket.se

Suzuki RB50 / GSXR50 -86

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Ute igen pga av oseriös köpare. Har haft henne i ca 25 år nu o dax att göra sig av med henne mot andra intressen. Har gått ca 10 mil sen ny och stått inomhus alla åren. Gjordes 2000ex va henne och det som är lite speciellt är att den är inreggad så bara att bes o köra lagligt på väg med. Nytt batteri nyligen köpt o servad så bara tuta o köra :) Ring eller mail vid flera frågor. Minimoto mini monkeybike
23 000 kr
Blocket.se