Quantcast
Till salu inom: ”

rieju mrx säljes

Rieju mrx eu

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min Rieju mrx -02 för att jag tagit B-körkort. Mopeden har aldrig krånglat! Mopeden har stått i varmgarage året runt. Den startar alltid på bara någon kick. Mopeden är väldigt fräsch och välskött! Den har inte varit trimmad under den tiden jag har haft den. Det är även en hel del saker som följer med: * Vinterdäck, dubb (inte använda) * Plastkåpor som är redo att lackas * Drev för att växla upp mopeden * Skivbromslås som är godkänt av försäkringsbolagen Hör av dig på telefon eller mail om frågor, mer info eller fler bilder! Tel mob: 070-2825782
Står å samlar damm i förrådet. Lagom sliten för sin ålder, skulle användas för pendling till jobbet men fick i samma vecka som moppen köptes ett erbjudande som gjorde att jag fick köra firmabil hem, därför blev den stående och endast en och annan testrunda gjord därefter. Ej trimmad eller sönderskruvad, startar på första stampet. Nyligt gjort, bytt olja, stift. Ny hjälm använd obefintligt, följer med för nån hundring extra. Servicebok med stämplar finns, dubbla uppsättningar nycklar 7500:- med hjälm, 7200:- utan.
Hejsan, nu måste vi tömma garaget och därmed säljer vi en Rieju MRX - 07 EU moped. Mopeden har rullat 310 mil, har regplåten inflyttad och är väldigt fin. saker som kan behövas byta. - Munstycke (då mopeden blödrar lite.) - Tuta (ur funktion) (mopeden har stått i värme garage hela tiden, och är inte körd på sedan 2008) prutbar skicka gärna ett mail för mer information!
Tjenare har en väldigt fin rieju mrx till salu då moppe tiden är över och det är dags för bil! Nästan helt nya däck. Ny bytta bromsar. Cylinder och kolv utbytt.(Gamla är ej skuren) Nya handtag. Allting är utbytt på riktig verkstad och alla kvitton finns! Gått ca 450mil En väldigt fin moped för pengarna startar och går som en klocka aldrig haft problem med den. Helt orginal aldrig varit trimmad jag är andra ägaren. Lite små repor finns men inget som man lägger märke till därav pris. Ring för mer info! OBS MÅSTE BORT FORT SOM MÖJLIGT PRUTAT OCH KLART
Hej! Nu ska jag sälja min moppe pga av andra intressen. Mopeden är en Rieju MRX racing-08 och fungerar bra. Jag har inte haft några problem med den i min ägo. Moppen är helt otrimmad, men den går i 50-55. Vi har nyligen bytt bromsvätska och bytte även packningar i bromscylindern bak. Mopedens bakdäck är lite bredare än original. Nu har mopeden gått 850 mil. Den startar oftast på första eller andra kicken. Ring, mejla eller skicka ett sms vid intresse. Vill ni ha fler bilder är de bara att säga till så fixar jag de:)