Quantcast
Till salu inom: ”

hoppborg biltema säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hoppborg

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kul hoppborg för barn upp till sisådär 8 år. Våra har haft jättekul med den sedan de var 2 och 4 år (och vill verkligen inte bli av med den nu heller egentligen, men vi tycker de börjar bli för stora..). Vi köpte den på Biltema för några år sedan, och den kostade någonstans mellan 1.200 och 1.500:- i nypris. Den är 1.90 hög (tornen), och höjd på sidoskydden är 1.40. Hoppytan är ca. 1.70 x 1.70, och hela bredden inkl. kanten är ca. 2.20 x 2.20. Den är inte jättemycket använd, mest till kalas och festtillfällen. Varit väldigt uppskattad!! Helt felfri i utseende och funktion så vitt vi kan se. Lätt att ta fram och blåsa upp (på några minuter bara med medföljande fläkt med motor). Sedan ser ni ju på bilderna hur den ser ut. Har ni frågor kan ni bara höra av er till mig, gärna via mail!
Måste nu göra av med vår hoppborg pga flytt till mindre. Mina flickor älskar den :) Hel och fin. Dock finns ej kvitto eller väskan. Enbart borg + fläkt. Köpt på biltema för 4 månader sen. Måste verkligen bort nu.. 400:-
Fin hoppborg från Biltema, sparsamt använd. Rolig leksak för barn upp till ca 3 år. Hoppborgen blåses upp via en fläkt på någon minut.
Hoppborg köpt på Biltema. Sparsamt använd av 2 barn, endast innomhus. Har aldrig blivit blöt. En stor favvorit hos barnen som nu blivit utbytt mot en studsmatta. Hoppborg, fläkt och väska ingår. För bruksanvisning se länk: http://www.biltema.se/Documents/manualer/37/37-029.pdf 2,44 x 2,44 m 2 meter hög. Maxvikt 90 kg Nypris 1199 kr
Hoppborg från biltema passandes barn upp till 3 år. Anslut i vanlig kontakt, blåses upp på 1 minut. Litet hål i nätet, annars i fint skick.