Quantcast
Till salu inom: ”

hotell och restauranger till salu thailand säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Thailand
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tillfälle för dig som vill ha ett billigt boende i Thailand!Lägenhet men totalt 6 andelsägare. På 1:a våningen (dvs inga trappor)på Royal Recidence hotell på vackra Jomtien Beach, 4 km söder om Pattaya.Tillgång till lägenheten 2 mån. varje år på rullande schema. Lägenheten är på 51 m2 och har tot 6 sovplatser och balkong. Pool , gym och restaurang finns på området.Gott om restauranger , barer osv. i närheten.Ca 300 m. till stranden, och nära vackra golfbanor!Driftskostnad ca 1000 kr/år.
Lägenhet säljes i Surin som ligger i Phuket och är en sk freehold vilket är den bästa och säkraste ägarformen i Thailand. Den ligger ca 1 km från Surin Beach och Bang Tao Beach. Lgh ligger högst upp på 5e våningen i ett lgh hotell med pool, reception, nattvakt, rumservice, restaurang mm. Den är nyrenoverad 2013 och är 50 kvm ink 10 kvm terrass. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning. 1 sovrum med dubbelsäng, garderober och skrivbord. 1 badrum med dusch och WC. Goda hyresinäkter. Säljes fullt möblerad. Pris 750 000 sek. Ring för mer info och bilder!
Lägenhet säljes i Surin som ligger i Phuket och är en sk freehold vilket är den bästa och säkraste ägarformen i Thailand. Den ligger ca 1 km från Surin Beach och Bang Tao Beach. Lgh ligger högst upp på 5e våningen i ett lgh hotell med pool, reception, nattvakt, rumservice, restaurang mm. Den är nyrenoverad 2013 och är 50 kvm ink 10 kvm terrass. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning. 1 sovrum med dubbelsäng, garderober och skrivbord. 1 badrum med dusch och WC. Goda hyresintäkter. Säljes fullt möblerad. Pris 750 000 sek eller byte (dellikvid) till sommarstuga i Stockholms närhet. Ring för mer info och bilder!
Vagabonds guide tar läsaren till såväl Bangkok som kända och okända öar i den fantastiska thailändska arkipelagen. - Pocket Specialutgåva i gott skick Vagabond 2003 [ 198 s.; 17 x 11 cm; 106 gr ] - UR BAKSIDESTEXTEN: Vagabonds guide till Thailands öar och stränder handlar om södra Thailands semesterparadis. Upplev stränder mjuka som vanilj, yviga kokospalmer, öar med svirrande djungler och en undervattensvärld med psykedeliskt färgade fiskar. - Vagabonds guide till Thailands öar och stränder passar alla resenärer, från ryggsäcksresenären som reser runt i flera månader till charterturisten som tillbringar en vecka i Phuket och vill uppleva mer än poolen och välkomstdrinken. - Södra Thailand uppfyller alla förväntningar på ett paradisiskt resmål. Vagabonds guide tar läsaren till såväl Bangkok som kända och okända öar i den fantastiska thailändska arkipelagen. - I Vagabonds guide hittar du också tips på hotell, restauranger, sevärdheter, nationalparker och shoppingrundor. Dessutom bjuder boken på personliga anekdoter, reseupplevelser och kunniga kapitel om historia och religion. - Allt som allt 208 sidor i denna fullmatade specialutgåva för Hennes. - Mikael Persson är reporter på Vagabond Media. Mikael är en bångstyrig smålänning med öga för exotiska fåglar, smak för ännu mer exotisk mat och förkärlek till vandringar i bergen och exkursioner i djungeln. - En juste semesterstad, säger han, ska vara brötig och myllrande. Och om han själv får välja paradis blir det en orörd strand där allt som hörs är apornas tjatter och cikadornas svirrande. - TIPS ! Vill du enkelt överblicka och göra nya upptäckter av intressanta böcker i ett ämne, utan att behöva bläddra igenom tusentals ovidkommande söksvar- GÖR DÅ SÅ HÄR: följ länken "Böcker från * Svenska Boklänken HB" här nedan. Säljarnas egna sidor kan läggas upp som favoriter/bokmärken. Följ länkarna till vänster på sidan till säljarens egna kategorier (ämnesområden). Kategorierna är finindelade och sorterade alfabetiskt efter den inledande ämneskoden på samma sätt som i ett bibliotek. Där hittar du även utförliga beskrivningar och bilder av böckerna. Är du intresserad av fler böcker i samma ämnesområde som just denna bok väljer du kategorin: Noc Bortre Indien