Quantcast
Till salu inom: ”

restaurang till salu gotland säljes

Restaurangchef

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Charmig stuga i Grötlingbo, s:a Gotland edast 50 min. från Visby, Sovrum med dubbelsäng, Sovloft med 4:a bäddar och 2-bädds bäddsoffa. Kök med K/F, spis m ugn, Wc/dusch, tvättmaskin, tv, utemöbler och grill. Stor tomt med stengärdsgård (stainvast). Affär 6km. Bad på västra eller östra sidan 5km, restaurang/pub 1km. Vackra omgivningar med närhet till medeltida gård. Uthyres veckovis till familjer. Lördag kl. 15.00 - Lördag kl. 12.00. Dusch El ingår Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Trädgård Tv Tvättmaskin Utegrill Uteplats med utemöbler WC
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning För kunds räkning på Gotland söker vi snickare med yrkesbevis. Vi ser gärna att du har några års erfarenhets av yrket. Ett krav är att du har körkort. Personliga egenskaper Vi söker dig som är flexibel och både kan arbeta i grupp och självständigt. Som person är du social och ansvarstagande.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning För kunds räkning på Gotland söker vi snickare med yrkesbevis. Vi ser gärna att du har några års erfarenhets av yrket. Ett krav är att du har körkort.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Personliga egenskaper Krav -Yrkesbevis -Självgående -Öppenhet inför nya utmaningar Meriterande -Körkort -Tillgång till bil -Bred erfarenhet
Möblerad Radhus lägenhet, 2:a men egen uteplats för 4 personer uthyres veckovis i Juli för 6500:- veckan. Den är möblerad med allt: tv, dvd, tvätt o tork maskin, internet, viasat m.m Nära Öster och Skarphäll centrum och på samma tomt ligger Restaurang Allén Fler personer tillägg 1000:- per Vecka Städning 1000:- ( om ni inte städar själva) Lakan 250:- per person och vecka om ni inte har med egna. Rökfritt och förbjudet för husdjur.