Till salu inom

"restaurang till salu gotland säljes"

Butik Gotlands län
7 dagar

Electrolux Wascator Tvättma...

14 800 kr
Blocket.se
Butik Gotlands län
7 dagar

Electrolux Wascator Stor Tv...

34 000 kr
Blocket.se
Gotlands län
2 månader

Bransch restaurang hyra 230...

400 000 kr
Blocket.se
Butik Gotlands län
8 år

Fint hus i härligt område

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
8 år

Lägenhet i Visby BRA PRIS

Hyrahyra.se
Butik Västra Götalands län
9 år

Teatergalleriet Charmig läg...

Hyrahyra.se
Butik Västra Götalands län
9 år

Teatergalleriet Gårdshus, S...

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
10 år

Central Visbylägenhet v25,31bi

Hyrahyra.se
Butik Västra Götalands län
10 år

Kalkstensdröm i kustsocknen...

Hyrahyra.se
Butik

Inspiration Gotland

100 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Alkoholfria Cocktails

289 kr
NYTT Barshopen.com
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Snickare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning För kunds räkning på Gotland söker vi snickare med yrkesbevis. Vi ser gärna att du har några års erfarenhets av yrket. Ett krav är att du har körkort. Personliga egenskaper Vi söker dig som är flexibel och både kan arbeta i grupp och självständigt. Som person är du social och ansvarstagande.
0 kr
Metrojobb.se

Snickare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning För kunds räkning på Gotland söker vi snickare med yrkesbevis. Vi ser gärna att du har några års erfarenhets av yrket. Ett krav är att du har körkort.
0 kr
Blocket.se

Snickare till Gotland

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Personliga egenskaper Krav -Yrkesbevis -Självgående -Öppenhet inför nya utmaningar Meriterande -Körkort -Tillgång till bil -Bred erfarenhet
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Gotlands län

Jätte fin 2.a uthyres i Juli centralt i Visby

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Möblerad Radhus lägenhet, 2:a men egen uteplats för 4 personer uthyres veckovis i Juli för 6500:- veckan. Den är möblerad med allt: tv, dvd, tvätt o tork maskin, internet, viasat m.m Nära Öster och Skarphäll centrum och på samma tomt ligger Restaurang Allén Fler personer tillägg 1000:- per Vecka Städning 1000:- ( om ni inte städar själva) Lakan 250:- per person och vecka om ni inte har med egna. Rökfritt och förbjudet för husdjur.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj