Quantcast
Till salu inom: ”

stor vattendunk 1 kubik 1000l säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MB Sprinter 314 års:96 Säljes! Fungerar fint, B-körkort, 3 sovplatser och 2 stora hojar får plats! Bytes mot bil/skåpbuss, Kom med förslag! Besiktad Till DecemberSkattad Till DecemberACEl-SpeglarEl-uppvärmda sätenGått 39 tusen milAutomatlåda Ny renoverad topp3:st sovplatserVask med 15 liters vattendunk och pump2:st Gasolplattor50 liters kylskåpLampor runt om i bussen2:st Lampor utanför bussenMarkis2:st batterier i bo delen med 4st vägguttagBatteri laddare monterad så batterier laddas så fort man kopplar in strömKompressor med 20 liters lufttank finns men ej monteradSkåpet inrett med 2 lampor och lite krokar och fästen i golvet.Väldigt bra och praktisk crossbuss som man kan ta bort crossskåpet som är monteratpå dragkroken och fast skruvad i dörrarnas gångjärn (Dubbel dörrarna finns självklart) Och bara använda den som Husbil!Ring eller maila.Kom med Bud och Förslag! Billigare vid snabb affär! MVH Jim
HEXAGON PIAGGIO i MYCKET FINT SKICK En ägare. Jag köpte den en 96 år 1997. Stor 150 kubiks motor med nytt batteri. Startar direkt o är jättesnabb med tryck o god balans. Perfekt om Du vill komma snabbt fram i stadstrafik. Vi har den bak på vår husbil som användes endast sommartid. Därför har min HEXAGON gått endast 550mil o endast på belagd landsväg Jag vill ha det begärda priset eftersom den har gått så få mil o är i NYSKICK
Nu får vi sälja crossen pga att den är för stor till grabben trodde att den skulle passa men tyvärr så är den för stor.fin maskin annars vi har även en maskin som följer med 125 cc men utan motor bara ram å hjul skulle ha den som reservdels maskin.så har du en 80 cc så kan det vara intressant att byta.så min pojk kan köra med.ring om du undrar över något årsmodell tror det var 96-97 eller det var 06-07 kommer inte ihåg det nu har du automat så går det bra med kanske är lättare för han obs den kan köpas utan byte med om det skulle bli så.
Lättmaterialskopa / Snöskopa / Snöskopor finns hemma för omgående leverans. Bild 1-3 Skopa 4 kubik, Bredd 284 cm Djup 155 cm Höjd 133 cm, Stora BM, Lämplig för tex L50 L60 L70, Pris:23500:- exkl moms Bild 4-6 Skopa 2 kubik, Bredd 230 cm, L30B fäste passar även L35 Zettelmeyer 502 602 702 mfl, Pris:12700:- exkl moms Vi har även hemma Pallgafflar Planeringsskopa Kranarm mm, Billig frakt kan ordnas. Om företaget Din lokala leverantör av begagnade entreprenadmaskiner samt nya och begagnade tillbehör och redskap till lastmaskiner. Konkurrenskraftiga priser och hög servicenivå gör oss till ett självklart förstahandsval, testa oss redan idag!
Har en stor unik rc båt som är bygd av en som jag köpte båten den startar lätt men inser nu att den är lite för stor och kompleserad för mig så bättre någon annan får nytta av den . Båten är i trä väldigt fin och speciell desagn på båten bra båt ställning med handtag på lätt att bära med sig .30 kubik motor bra kvalite på motorn ingen kina skit bensin och en 2.4 ratt radio sitter i sen är det bensin i tanken så det är bara kolla över att allt är okej och starta typ. Har inte tid har annat som är roligare inpulse köp så ge mig bud st är om ni ringer för pris vi kommer överens om det .Kan skickas men är fördel att hämta stor båt men grym och unik finns typ bara 1 av den Så ring mig Jonas eller maila mig har fler bilder så är en grym båt .