Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur djurmagazinet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundbur

Hässleholm
Hundbur

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en hopfällbarbar hundbur till salu. Inköpt på Djurmagazinet i Borlänge för 469 kr den 20 maj 2012 (=NYskick, knappt använd). Säljes pga för stor valp. Måtten är 49x33x39,5 och passar hundar upp till ca 5 kg. Bilden är hämtad från nätet men buren är likadan. Den har 1 öppningsbar lucka på kortsidan med läderklätt handtag för att minimera rassel/skrammel. Kartong och monteringsanvisning följer med Pris 300 kr Köparen står för frakten
Hundbur, storlek XL (passar hund som väger 35 kg) säljes Måtten är: 92,5 x 57,5 x 65,5 cm. Inköpt på djurmagazinet juni -12, säljes då vi inte har behov av den längre. Den är sparsamt använd och i mycket fint skick!! Buren är ihopfällbar och blir då ca 10 cm hög. Den har plastbotten vilket gör den väldigt lätt att hålla ren. Det finns 2 st dörrar med säkerhetslås, en på långsidan och en på kortsidan. Kan tas med in till Umeå.
Hej! Jag säljer min hundbur jag köpte från Djurmagazinet förra året då jag inte längre har användning för den. Buren har två öppningar, en på långsidan och en på kortsidan med säkra stängningslås. Den är enkel att vika ihop om det skulle behövas. 76 cm lång 55 cm hög 48 cm bred Den är i gott skick bortsett från en del rost på järnspännen.
Hej har flera helt oanvända, inte äns öppnat ur kartongen, Dogman hundburar för stor hund upp till 35 kg. Köpte helt i onödan. Ligger bara å tar onödig plats i sina kartonger i lägenheten. Köpt på Djurmagazinet rätt så nyligen. Passar stora Retrivers å Portugisisk Vattenhund och Schäfertikar men även mindre å små raser, de får ju bara större utrymme:-) Sms:a till 072 253 52 23 eller maila vid intresse. Vi finns i Johanneshov i Kärrtorp. 800 kr st.