Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur jia-buren säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hundbur från JIA säljes pga bilbyte. Har suttit i en Passat -00. Mkt bra skick, ca 2 år gammal. Gjord i aluminum med baksida som går att öppna vid krock. Har använts till en kelpie och en norsk buhund som har haft gott om plats, så något större hund ska inte vara några problem att få plats med. Mellanväggen går att ta bort. Mått (cm): Bredd 94.5 Höjd 73.5 Djup 94.5 (nertill) 59 (upptill) Svensktillverkad För mer information om JIA-buren www.jiaburen.se
Hundbur av märket JIA-buren, helt i aluminium, i nyskick. Mycket stabil och försedd med en säkerhetslucka i framkant samt höjbart tak som gör att man kan höja en del av taket med 7 centimeter. Det följer med en gummimatta i botten, en gummimatta som är tillskuren för att passa bredvid buren när den nyttjas i en Volvo V50 samt en bit gummimatta som sitter i burens tröskel, mycket bra att ha för att hålla borta smuts i skarven vid bagageluckans kant. Yttermått är som följer: Bredd: 55 centimeter Höjd: 60 cm plus 7 cm förhöjning Djup i botten: 90 cm Djup i överkant: 60 cm Kan givetvis skickas, fraktpris får då kalkyleras och tillkommer.
Buren har använts i en Golf V med plats kvar i bagaget. Buren har en 6mm plywoodskiva som botten vilken är lackerad dubbla gånger på ovansidan och en gång på undersidan. Den har nödutgång i ryggen för att lättare få ut din hund vid påkörning bakifrån. Under buren finns 8 st gummifötter fastskruvade för att undvika spännband för förankring. Längd: 71cm Bredd: 70cm Höjd: 63,5cm Taklucka: 10cm höjbar vikt: ca 10kg
Säljer nu min bur p.g.a. jag har bytt bil. Buren är en JIA-Bur, dubbel utan mellanvägg. Knappt använd då min hund ej gillar att sitta i den, så med andra ord, i mycket bra skick. Plats till två hundar av mellan storlek. Måtten är följande: Fram, 108 cm bred Bak, 108 cm bred Höjd, 71 cm "Tak", 80 cm bred Öppningsbar baktill. Material aluminium, golvet invändigt av trä.
Nu säljer jag min lilla pärla, besiktigad till maj 2016, skattad till juli 2016. Info: AC / Klima kyler, ABS bromsar, , CD-stereo, Elspeglar, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, Servostyrning, Sidoairbag, Stolvärme fram, Svensksåld, Yttertemperaturmätare, Sommar och Vinterhjul - friktion. Bilen är regelbundet servad. En bra bil att lasta i, man kan fälla alla säten (ner i golvet) och få en stor plan yta. Finns en hundbur i aluminium JIA-buren, specialbeställd till just denna modellen att köpa till. När du köper den här bilen ingår automatiskt två veckor gratis försäkring från Trygg-Hansa.