Quantcast
Till salu inom: ”

hus året runt boende östergötland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är två goda vänner som sedan tidigare hyrt hus i över ett år nu. Men vi har nu tänkt flytta till trakten runt södra delen av östergötland - norra delen av västerviks kommun då vi har släkt där. Söker ett hus på landet i lugn miljö. Ett boende där djur är tillåtet, gärna möjlighet till att kunna sätta lite egen prägel på stället. Har hyresreferenser! Kontakta oss för mer information, via mejl ges även telefonnr. Mvh Jimmy!
Vi är två goda vänner som sedan tidigare hyrt hus i över ett år nu. Men vi har nu tänkt flytta till trakten runt södra delen av östergötland då vi har släkt där. Söker ett hus på landet i lugn miljö. Ett boende där djur är tillåtet, gärna möjlighet till att kunna sätta lite egen prägel på stället. Har hyresreferenser! Kontakta oss för mer information, via mejl ges även telefonnr. Mvh Jimmy!
Önskar hyra hus på landet för året runt boende på minst 3 rok runt Norrköping-Söderköping. Är en skötsam person med en fast anställning som personlig assistent och inga betalningsanmärkningar. Jag bor nu centralt i Norrköping och har haft samma hyresvärd i ca 24 år. Mina inneboende är en liten hund och två katter som också följer med när jag flyttar. Om ni har bostaden så har jag hyresgästen. MVH / Aniela
Hoppas du har det vi söker...Vi är en familj i 30 års åldern med 2 barn 4½ resp 2½ år. Vårt boende idag är nu för litet då barnen är i behov av eget rum. Vi önskar därför hyra 4-5 rok på landet ca 1½-2 mils radie runt Linköping. Vi är båda uppväxta på landet och har erfarenhet av eget hus.Vi har båda en fast anställning inom barnomsorg samt avbytarservice Växa Sverige (fd Freja husdjur)Vi har hund katt och myskankor.
Söker ett hus för att hyra av skötsam familj gärna inne i skogen ensamt vid sjö. Vi är uppväxta på landet men bor nu i stan o vill tillbaka ut på lansbyggden.Jag jobbar som resemontör o vi är tre personer i familjen. jag fiskar o jagar när man är ledig. ordnad ekonomi har vi. hör gärna av er om ni har ett sommarhus eller året runt boende.