Quantcast
Till salu inom: ”

kaninbur året runt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Peak herr jacka

Södertälje
Iphone 7

Alingsås
Hollies Jacka

Stockholm

Tidigare annonser till salu

säljer nu våran jättefina, rymliga kaninbur med två olika rum det ena är isolerat sovrum o det andra ett vardagsrum... =) våra kaniner har varit ute i denna året runt. går att öppna taket samt framtill på tre ställen. högaller, matskål, vattenflaska medföljer. Pris:450kr eller billigare vid snabb affär! MAILA ELLER SMS! säljer också en mindre rastbur att ha på gräset i galler, även undertill så kaninen ej kan gräva sig ur. obs: på bilden står denna på högkant! pris: 100kr snabb affär, annars åker det på tippen!
Här har Oskar bott året runt. Det senaste året fick bordet ingå i hans utegård vilket han gillade jättemycket. Huset har två rum, vilket det ena var halm i för att det skulle vara varmt. I det andra har han matskål, vatten hö och sin toalettlåda. De tillbehör som också medföljer är borste, klotång, koppel, mat, hö, halm, toalettpellets och matskål. Lådorna till tillbehören följer med om så önskas. Utegården är gjord av kompostgaller med hönsnät som tak.
Kaninbur av trä i två våningar som kan användas året runt utomhus. För att komma ned så finns stege för kaninen att klättra upp och ned på. Överdelen är gjord av kraftig furu och målat och har ett gömställe/krypin för kaninen med extra tjockt trä för att behålla värmen bättre. Överdelen är inramat med marinplywood. Underdelens golv och väggar, samt dörr är av tåligt marinplywood. Taket är tåligt för våta. Buren är delvis nedmonterad för lättare transport. Mått: 135 cm x 135 cm x 60 cm Billigare vid snabb affär! :)
Hej, vi säljer nu vår kaninbur, då vi har fått en annan bur av en familjemedlem. Den är endast använd i tre veckor (nyskick!) . Original pris är 1595 kr. Vi säljer den nu för 950 kr. Eldorado året runt utomhusbur, kaninbur utebur med hage, 114x61.5x92cm. Grå & vit. Perfekt året runt utomhusbur till en eller flera kaniner. Ta ner luckan & kaninerna får två våningar att skutta på. Lätt att göra rent, det finns en lucka som går att dra ut. Vid intresse, maila eller ring. Pris: 950 kr, eller kom med ett bud
Perfekt året runt utomhusbur till en kanin eller flera kaniner. Uteburen har 2 våningar med betesmöjligheter. Mått: bredd: 53cm; längd: 105cm; höjd: 100cm. Buren är köpt för ett år sedan från zoo butiken och kostade 1250:- I buren har det bott en kanin i ca en månad. Medföljer matskål, halmhållare och vattenflaska. Fastpris: 600:- Buren finns kvar så länge annonsen är kvar.