Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar östergötland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har två gulliga kattungar som söker ett varaktigt och tryggt hem. Båda kattungarna är honor och de är nu tolv veckor och redo att flytta hemifrån. De är en blandning av norsk skogskatt, då mamman är 50% norsk skogskatt. Kattungarna är vana vid barn och andra katter och de är väldigt keliga. Det skulle vara bra om de kommer till hem där de har möjlighet att gå ut. Kattungarna är avmaskade och rumsrena. Hör av er för mer information.
Nu är det två fina kattpojkar kvar och båda söker nya hem. Kasper i mitten på översta bilden är brunspräcklig med vita tassar och en fläck på nosen. Zorro på bild nummer två är brunspräckliga med vit bläs och vita tassar. Båda är vana vid andra katter och hundar. Det här är två trevliga killar som gillar att mysa och de är leveransklara. Ring mig om du är intresserad! Kerstin 0702271769
Tre svartvita raringar födda 16/6, leveransklara v36 den längst till höger av de tre är hona resten hanar. sv/vit hona, cremefärgad hane, två röda hanar födda 14/7 leveransklara v 40. Alla kommer att vara avmaskade, rumsrena och sociala. Vana med människor och andra katter o kaniner. Ring gärna för att komma och besöka dem. svarar inte på mail bara telefon. Lotta 0731-415900 (ej under vecka 31) familjenr: 011-339061
En grå- och vit-tigrerad hane och en svart hane finns kvar. Kattungarna är vana att vara ute och inne, de går på låda och är väldigt tillgivna, keliga och lekfulla. De är vana vid barn och hundar och mycket trygga. Senast avmaskade vid 6 veckor och ska ha en tablett till inför leverans. Den grå-randiga är född 16/5 och den svarta den 23 maj, så båda är leveransklara. Vi säljer helst till hem där de får vara både inne och ute, då det är det de är vana vid.
Kattungar från 2 kattmammor, födda våren 2011. De spinner som små maskiner, föredrar vanliga matrester före kattmat men äter även kattmat på burk och torrfoder. Avmaskade och rumsrena. Tycker om att vara ute eftersom de bor på landet. Totalt 5 katter till salu med olika personligheter och färger. En är helt grå, mycket vacker! En är vit/svart och känns som en isbjörn, tror vi. Den är underbart len att klappa på. En hanne är svart med lite vitt på hakan, väldigt social. två honkatter är svarta, gul/röda och vita. Fyra färger har dem. Katterna är nu 16 veckor. Pris 200:-st. Dessa katter finns strax utanför Skänninge.