Allt till salu inom "hus att hyra året runt vikbolandet"

Sortering:
Hörby
Igår

Volvo 19” XC90 XC60 Vinterd...

10 000 kr
Blocket.se
Borlänge
Igår

Han katt

1 000 kr
Blocket.se
Butik Varberg
Igår

Hymer B 780 ML *AUT *Långbä...

1 795 000 kr
Blocket.se
Vetlanda
Igår

superfina marsvin

600 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Igår

Köksbord 4 stolar

1 500 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

gungställning Hörby bruk

Blocket.se
Täby
Igår

Skydd till luftvärmepump

1 200 kr
Blocket.se
Luleå
Igår

Bichon Havanais Hane för avel

Blocket.se
Butik Sandviken
Igår

Skåplastbil Scania R 730 6x2

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Norrköping

Fritidshus med Östersjön utsikt

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fritidshus på 85 kvm, vid Vintersbo,Rönö på Vikbolandet. Vardagsrum,3 Sovrum,Hall,Kök,Dusch och tvätt,Toalett. Byggår 1964. Vardagsrum, 3 sovrum och hall totalrenoverade 2009. Vinterbonat,Ved kamin,Kombi ved och elspis,Elradiatorer,Vattentoalett anslutning möjlig. Telefon,Digitaltv mottagning, dock ej Bredband ännu. Utvändigt renoverat 2007-09. Egen brunn med utmärkta analysresultat.Avlopp anslutet till större reningsanläggning. Gäststuga med el, redskapsbod och vedbod. Tomt 1585 kvm. Tomten ingår som en fastighet i ett mindre fritidsområde. Finns året runt boende inom området. Mycket rimliga avgifter för avlopp och vägavgifter.(Privat väg inom området och återvändsgata.) Sophämtning var 14e dag. Havsutsikt, ca 400 m till Östersjön Fantastisk skärgård med 100tals öar i området. Båtplats för mindre båt upptill 6m ingår i fastigheten. Möjlighet till medlem i bastu 5 meter från havet. 20min till Arkösund eller Östra husby och Ica handlare.
1 350 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Tillfälle Hus på natursköna Vikbolandet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
TILLFÄLLE!! Hyr ett toppenmodernt hus beläget på Vikbolandet, Visätter Gård Huset har året runt standard på 107 kvm UTHYRES MÖBLERAD. Östra Husby 10 km: ICA butik, Apotek och Vårdcentral. Norrköping:30 km Hyra 6200 kr/mån inkl. el, vatten & sophämtning. Uthyres i ca 6 månader MER INFO HITTAR DU PÅ VÅR HEMSIDA: www.visatter.nu
0 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Östergötlands län

Hus/gård på vikbolandet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Vi är en familj på två vuxna och ett barn som letar hus på vikbolandet. Söker ett ställe med möjlighet att få ha med häst. Stall eller lösdift, då det är hästar som kan gå ute året runt. Kan fixa hage själva om det bara finns mark. Har hund. Vi är inte rädda för att ta i och få arbeta, lite renovering och trädgårds arbete är bara roligt.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Hus vid Bråvikens strand nära Vildmarksparken

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
TILLFÄLLE Nu hyr vi ut vårt "nybyggda" (2006) hus på Vikbolandet beläget i Färjestaden vid Bråvikens Strand Huset består av 2 rum och kök och stort duschrum/WC och stor altan på ca 30 kmv. Vi finns 8 km från Mauritzbergs Slott & Golfbana. Det tar ca 20 minuter med bil till Kolmårdens djurpark och då ingår en 6-8 minuters trevlig båtresa med bil färja, utan kostnad. Huset har året runt standard. Sovrum med 2 bäddar och vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer. Huset är på 60 kvm och med en fantastisk utsikt över Bråviken som ligger ca 70 meter från huset. Till Arkösund är det 32,8 km, Söderköping 29,9 km och Norrköping 31,5 km. I närbelägna Östra Husby 8,7 km finns stor och välsorterad ICA - butik, Apotek och Vårdcentral. Till Borensberg som ligger 31.5 km bort har du möjlighet att se slussningar i Göta Kanal. Söker du en rogivande, lugn och tyst miljö där den enda trafik du ser är fartygen som trafikerar farleden, då ska du bo här. OBS INGA HUSDJUR TILLÅTS! OBSOBSOBS! För förfrågan och bokning RING då vi ej har möjlighet att regelbundet svara på e-post.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Hus/stuga vid Bråviken uthyres

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
TILLFÄLLE Nu hyr vi ut vårt "nybyggda" (2006) hus på Vikbolandet beläget i Färjestaden vid Bråvikens Strand. Huset består av 2 rum och kök, duschrum/WC och stor altan på ca 30 kmv. Vi finns 8 km från Mauritzbergs Slott & Golfbana. Det tar ca 20 minuter med bil till Kolmårdens djurpark och då ingår en 6-8 minuters trevlig båtresa med bil färja, utan kostnad. Huset har året runt standard. Sovrum med 2 bäddar. Huset är på ca 60 kvm och med en fantastisk utsikt över Bråviken som ligger ca 70 meter från huset. Till Arkösund är det 32,8 km, Söderköping 29,9 km och Norrköping 31,5 km. I närbelägna Östra Husby 8,7 km finns stor och välsorterad ICA - butik, Apotek och Vårdcentral. Söker du en rogivande, lugn och tyst miljö där den enda trafik du ser är fartygen som trafikerar farleden, då ska du bo här. Hyra 7000 kr/mån inkl. el, vatten & sopphämtning. Uthyres 6 månader eller längre. UTHYRES MÖBLERAD. OBSOBSOBS! För förfrågan och bokning RING då vi ej har möjlighet att regelbundet svara på e-post. OBS ! INGA HUSDJUR TILLÅTS.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj