Till salu inom

"husdjur till salu sverige säljes"

Kungälv
2 dagar

Leveransklara Beagle valpar

16 000 kr
Blocket.se
Butik Bromma
6 dagar

Porsche 911 996 C2 CARRERA...

319 900 kr
Blocket.se
Katrineholm
9 dagar

Liten rex kaninunge

300 kr
Blocket.se
Sverige
5 år

Husvagn uthyres

Hyrahyra.se
Sverige
5 år

attraktiva och charmiga pom...

Hyrahyra.se
Sverige
6 år

Husvagn uthyres

Hyrahyra.se
Visar sida 1 av 155

Tidigare annonser till salu

Katten som kom in från kylan

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 år
ISBN: 9789146213000 Översättare: Andersson, Micka Förlag: Wahlström & Widstrand Utgivningsår: 2006 Sidantal: 118 Vikt: 244 gram Typ: Pappersbok Bindning/filtyp: Inbunden Språk: Svenska Hur gick det egentligen till när den vilda katten blev ett husdjur? Jeffrey Moussaieff Masson, författare till succeböcker som Människans bästa vän ljuger aldrig om sin kärlek och Kattsjälens mysterier, har skrivit denna charmiga lilla fabel. Författaren skriver i sitt förord: "Jag har alltid varit nyfiken på vad det kan ha varit som fick katten - denna självständiga varelse - att välja ett liv bland människorna. Ur denna nyfikenhet föddes historien om Billi, en asiatisk leopardkatt i det gamla Indien."
130 kr
Bokbörsen.se

En katt är en katt är en katt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 år
Natur och Kultur. 1964. 70 s. Inbunden. Linneband. 22x15,5cm. 261 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Kattälskaren och kattägaren vet att ingen katt är den andra lik, att en katt är ett äventyr fyllt av överraskningar. Katten är den oförbätterliga individualisten bland våra husdjur som alltid demonstrerar sitt nedärvda arv av frihetsbegär och egenvilja men samtidigt hänför och besegrar sin "ägare" med spinnande hängivenhet och mjukhet. Kattälskaren kommer att tjusas av de skickligt fångade ögonblicksbilder ur en kattfamiljs vardag. (sk.omsl. har smårevor upptill, boken i övrigt i mycket gott skick.).
60 kr
Bokbörsen.se

Katt katta kattor katter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Bonniers. 1971. 96 s. Häftad. Nära nyskick. Det finns en namninskription i boken. Trots att katten hör till våra vanligaste husdjur behåller den sina vilddjursinstinkter och underordnar sig aldrig helt. Katt, katta, kattor, katter berättar om kattens anatomi, sinnen och utvecklingshistoria. Vad äter katten när den vistas fritt i naturen, hur är dess dygns- och årstidsrytm, jakttekniken? Ser den i mörker? Är den ett "skadedjur"? Bör vi i framtiden betala kattskatt? Författaren, som är fil.lic. i zoologi, har under flera år vetenskapligt studerat katter och diskuterar här kattens många egenheter. Porto tillkommer med 24 kr..
21 kr
Bokbörsen.se

Kuckeliku! - berättelser om en galning i dikt och verklighet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Bra Böcker. 1990. 182 s. Inbunden. Kartonnerad. Nära nyskick. Genom alla tider har tuppen förekommit hos människan som husdjur och symbol. I denna bok ger oss Eric Rasmusson rapsodiska och intressanta anekdoter om tuppen, och glimtar ur tuppens historia. Vi får möta den stränga ABC-tuppen, fascineras och förfasas av tuppfäktning och skåda mången kyrkotupp. Vi får naturligtvis även njuta av tuppen, tillagad som Coq au vin, och dricka en beaujolais - Coq Rouge - därtill och mycket, mycket mer. Plötsligt öppnas våra ögon och vi ser att tuppen finns hos oss överallt.. L11
55 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj