Quantcast
Till salu inom: ”

hyreslägenhet höllviken säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

5 st Nybyggda hyreslägenheter uthyres i Rängs sand/Höllviken med inflytt hösten 2012. Bostadsyta från 55kvm till 95kvm. Månadsavgift från 6875:- till 11875:-. Samtliga lägenheter har uteplats/takterass och tillgång till parkering. Intresseanmälan görs via mejl där följande ska framstå. Önskat antal rum(2, 3 eller 4), namn, personnummer, årsinkomst, arbetsgivare/sysselsättning. Vi har inget kösystem, utan tittar på helheten med utgångspunkt av nedanstående. Sökande ska ha fyllt 18 år Sökande måste ha fast inkomst med rimliga förutsättningar för att kunna betala hyran Inga betalningsanmärkningar
Jag har en 3:a i Slottstaden med balkong vid Kronprinsen bytes mot en 2-3:a i Höllviken med balkong/uteplats ( hyreslägenhet). Endast kontakt via telefon tack!
Finns: Hyreslägenhet. Ljus och fin 3a på 72m2 i centrala Höllviken. Öppen planlösning. Ca 7500 sek i hyra inkl. värme. Tvätt och torktumlare i lägenheten. Andra våningen med inglasad balkong i lugnt område. Önskar: Hyreslägenhet/radhus. Minst 3 rok i Höllviken. Markplan med trädgård.
Önskar: Hyreslägenhet/radhus. Minst 3 rok i Höllviken/Rängsand/Ljunghusen. Markplan med trädgård. Endast 1a hands kontrakt.
Hej! Jag har en fin lägenhet belägen mittemot Mobilia Köpcentrum i Malmö som jag skulle vilja byta mot en lägenhet i Stockholm pga studier på Karolinska Institutet i Huddinge. Min lägenhet är väldigt välskött och har en mycket bra hyra. I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Hur lägenheten ser ut går att se på bilderna som jag lagt in. Vad som inte går att se helt klart på bilderna är att taket sluttar vilket ger en känsla av ett större utrymme och ger karaktär. Det finns även en stor balkong som är ut mot Mobilia. Utsikten är stora träd och en liten del av korsningen nedanför. Utöver rummen i lägenheten finns det även ett vindsutrymme tvärs över i trapphuset där ett förråd finns att använda. I källaren finns det två tvättstugor med två stora tvättmaskiner i vardera och en stor torktumlare. Det finns även ett torkrum med upphängningsmöjligheter och torkskåp. Möjlighet att hyra parkeringsplats finns. Det finns för det mesta lediga platser nere på gatan där det är gratis att stå. Stadsbuss 2 mot centrum går precis utanför huset precis som bussarna 100, 146 och 150 som kommer nere från Trelleborg och Höllviken och går vidare in mot centrum med Malmö C som sista stopp (det tar mellan 10 och 15 min dit). På andra sidan Mobilia går även stadsbussarna 7 och 34. Är man mer av en cykelmänniska som mig så går det även alldeles utmärkt att cykla överallt i Malmö :) Mina studier börjar i mitten av januari så ett byte så fort som möjligt är av intresse! Ordnar visning av lägenheten och önskar detsamma av den som är intresserad av ett byte. Just nu är allt av intresse som har en hyra på max 5000 kr. Nås till en början per mail. Om intresse finns tar vi kontakt via telefon efter det. Med vänlig hälsning, Malin