Till salu inom

"hyreslägenhet säljes"

Trollhättan
Igår

3 rum och 2 balkonger

10 000 kr
Blocket.se
Butik Sverige
9 år

Hyra kontor, Hisingen

Hyrahyra.se
Skellefteå
4 dagar

Administratör - vikariat

Blocket.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, Hisingen

Hyrahyra.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, Hisingen

Hyrahyra.se
Stockholms län
1 år

Söker inneboende från Augus...

3 000 kr
Studentlya.nu
Skåne län
13 år

Lägenhet önskas i 2:hand

Hyrahyra.se
Butik

Min kakelugn och jag

206 kr
NYTT Book Outlet
Butik

I köket

47 kr
NYTT Book Outlet
Butik

I köket

55 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Nocturne

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Bonniers. 1998. 312 s. Inbunden. 22x14cm. 362 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Övers: Kerstin Gustafsson. "I en hyreslägenhet hittas Svetlana Helder död. Det ser ut som om hon mördats i samband med ett inbrott. Men det är något som inte stämmer: inbrottstjuvar brukar inte skjuta husdjur - och när Carella och Hawes upptäcker att offret tagit ut en stor summa pengar samma dag inser de att något annat ligger bakom". Poliserna vid 87:e distriktet förbereder sig för att lösa ännu ett rånmord förutom ytterligare en våldsam natt i Isola..
71 kr
Bokbörsen.se
Lägenheter  ·  Uppsala

Skötsamt apotekarpar söker lägenhet i Uppsala

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är två apotekarstudenter som är på jakt efter en hyreslägenhet med 2-4 rum i Uppsala med stadsbussomnejd. Anna-Lena är värmlänning och färdigutbildad till sommaren och Mathias är norrbottning och färdigutbildad nästa sommar. Vi har bott tillsammans i två år men hittills ganska trångt, så framförallt skulle ett rejält kök där man kan laga mycket mat glädja oss. I övrigt är vi djur- och rökfria, ordningsamma och har stabil ekonomi. Om ni undrar över något annat så ring eller maila gärna. Vänliga hälsningar Anna-Lena, 073-021 67 08 Mathias, 073-04 94 654
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Kronobergs län

Skötsam kantor söker lägenhet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag är en 22 årig tjej som ska flytta ner till Växjö i augusti för att börja arbeta som kantor. Letar alltså hyreslägenhet från och med augusti i år. Jag är skötsam, rök och djurfri och har inga tidigare betalningsanmärkningar. Behöver ett ställe någolunda nära till centrum i Växjö eller någonstans åt Hovshaga. Jag skulle helst vilja ha en tvåa eller en större etta, gärna med bra parkeringsmöjligheter eftersom jag har bil. Hör gärna av er om ni har någonting att hyra ut eller om ni vill veta mer om vad jag letar efter. Går bra att höra av sig via mail eller telefon.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Ansvarsfull kille söker lägenhet omgående

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag är en 23-årig seriös och ansvarsfull kille, som söker hyreslägenhet i Stockholm stad, med max 15-20 minuters resväg med tunnelbana till Centralstationen. Jag har heltidsanställning, god ekonomi och har inga betalningsanmärkningar och som person är jag mycket social, arbetsvillig, plikttrogen och positivt lagd. Om du tycker att jag låter som den hyresgäst du söker tveka inte att höra av dig till mig! Du får en toppenhyresgäst, som kommer att bebo din lägenhet med högsta respekt. Jag skulle kunna flytta in omgående och jag har goda referenser att lämna. Ser fram emot att höra ifrån dig! Elio
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Söker hyreslägenhet, omgående

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag är en tjej på 24 år som är i stort behov av en lägenhet väldigt omgående. Letar efter en etta eller två, omöblerad. Ser helst första hand men andra hand går också bra. Lägenheten ska ligga i Göteborg eller närliggande. Hyran kan vara runt 5000 kr. Jag jobbar på If skadeförsäkring. Är ensam och har inga djur. Har du något som skulle passa kan du höra av dig till mig på mobilen varje dag efter kl 17:00, eller maila mig, då jag sitter vid en dator hela dagarna :-)
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj