Quantcast
Till salu inom: ”

stallplats höllviken säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stallplats på Marklunda gård (gamla Höllviksnäs ridklubb) Från augusti finns det åtta stallplatser med grund och utökad service enligt nedan. Pris för stallplats med frukostfodring, utsläpp, kvällfordring Mån-Sön, foder och torv 3500kr/mån Insläpp enligt schema. Pris för stallplats med frukostfodring och utsläpp Mån-Fre, foder och torv 2500kr/mån. Insläpp, kvällfodring och helgfodring enligt schema. Anläggningen har sadelkammare, spolplats med varm- och kallvatten, hagar, padock och ridhus. Gården ligger mellan trafikplats Kungstorp (Höllviken) och Norra Håslöv i nära anslutning till ridstigar i Vellinge kommun. För frågor eller boka visning maila horst.laffrenzen@telia.com och meddela hur och när du helst vill bli kontaktad.
Quick Lady är världens finaste häst. Hon är ett svart sto på drygt 165cm i mankhöjd. Hon är 10år & jag har fött upp henne själv. Hon är väldigt bestämd & busig & älskar att hoppa. Jag skulle vilja låna ut henne i ca 1år, för att sen bestämma mig om jag vill sälja henne eller inte. Den som lånar henne , lånar henne "gratis" mot att du betalar allt som om hon var din egen: stallplats, foder, hovis, vaccination, veterinär, tandraspning, träning etc, etc. Jag söker någon som kan låna henne till sitt stall & ta hand om henne som sin egen. Jag vill ha en ambitiös tjej som är över 18år. Jag vill att hon tränas för tränare i dressyr/markarbete minst 3ggr/ månad & hoppning lika så. Jag önskar att hon får tävla minst 1 gg/månad, svårigheten på tävlingen kvittar. Jag tävlar henne förnärvarande på lokalatävlingar, hoppning 90cm & 1m, utan problem. I dressyr tävlar vi LC & LB. Jag lånar inte ut hästen för att hon ska utbildas eller komma upp i klasserna, jag vill bara att hon ska fortsätta ha roligt & behållas i ett gått skick, medans jag tar en paus. Denna häst är ingen nybörjar häst & hon kräver sin ryttare. Du får inte vara rädd av dig, då kommer hon att ta komandot. Denna häst har "kissing spinnes" i ryggen, (kotor som ligger för nära varandra, i fel lägen kan detta göra ont) vilket medför att det är extra viktigt att hon rids i rätt form hela tiden & att hon får varierad träning, så som tömkörning. Denna eleganta dam bör inte vila mer än 7dagar i streck för då tappar hon musklerna jag byggt upp i ryggen & då kan hon få ont, hon är en framåt madam & jag låter henne sällan vila mer än en dag då & då. Hennes vilodag består oftast av en skritt tur ut i naturen istället. Här är en länk på henne, filmades i fredags 20/4: http://www.youtube.com/watch?v=5sMD4WJWI9I Jag önskar att hon får stå någonstans i Skåne, då vi förnärvarande finns i Höllviken, söder om Malmö. Är du den jag söker maila mig då: camillahelander@hotmail.se eller ring 0708-878 334. /Camilla
Vi har två boxar för uthyrning 3x3 m. I stallet finns totalt 5 boxar. I priset ingår : Stora fina hagar, belyst paddock 20x40 m, bra ridvägar med bla närhet till ridstig som ingår i Vellinge ridstigsförening, nära till havet, uppvärmd sadelkammare med fikautrymme, varmvatten, mulltoalett mm. Nära till ridhus. Buss 181 som går mellan Höllviken och Trelleborg, stannar precis utanför gården. Hästarna går ute hela dagarna under sommaren mellan, ca kl 7-18 och under vintertid mellan ca kl 7-14. Frukost och lunch hö serveras i hagarna under vintertid. Insläppshö och kvällshö i boxen. Egen hage. Vi sköter allt i veckorna: Utsläpp, insläpp, 4 fordringar /dag, vatten i hagen. Kostnad för boxplats, anläggning och service är 2000 kr/mån. Mockning och fix med mat kan köpas till mån-fre för 1000 kr/mån eller 60 kr/ gång. Helgerna delas upp och schema läggs mellan hästägarna. Hö eller hösilage samt spån köps av oss till inköpspris. Krafft foder ordnar ni själva med. Vi som sköter stallet är mor och dotter och vi har stor och många års erfarenhet av hästar. Vi har ett halvblods sto, och en D-ponny valack. Vi tar EJ emot hingst ! Hör gärna av er med frågor !
Vi har två boxar för uthyrning 3x3 m. I stallet finns totalt 5 boxar. I priset ingår : Stora fina hagar, belyst paddock 20x40 m, bra ridvägar med bla närhet till ridstig som ingår i Vellinge ridstigsförening, nära till havet, uppvärmd sadelkammare med fikautrymme, varmvatten, mulltoalett mm. Nära till ridhus. Buss 181 som går mellan Höllviken och Trelleborg, stannar precis utanför gården. Hästarna går ute hela dagarna under sommaren mellan, ca kl 7-18 och under vintertid mellan ca kl 7-14. Frukost och lunch hö serveras i hagarna under vintertid. Insläppshö och kvällshö i boxen. Egen hage. Vi sköter allt i veckorna: Utsläpp, insläpp, 4 fordringar /dag, vatten i hagen. Kostnad för boxplats, anläggning och service är 2000 kr/mån. Mockning och fix med mat kan köpas till mån-fre för 1000 kr/mån eller 60 kr/ gång. Helgerna delas upp och schema läggs mellan hästägarna. Hö eller hösilage samt spån köps av oss till inköpspris. Krafft foder ordnar ni själva med. Vi som sköter stallet är mor och dotter och vi har stor och många års erfarenhet av hästar. Vi har ett halvblods sto, och två D-ponny valacker. Vi tar EJ emot hingst ! Hör gärna av er med frågor !
Stallplats i fredshög Fredshög ligger vid kustvägen mellan Höllviken och Trelleborg. Stallet ligger nära havet och 4min skrittväg till ridhus. I stallet erbjuder vi en eller flera boxplatser, morgonfodring, utsläpp vardagar, kvällshö, halm, egen gräshage, spolspilta med varmt o kallt vatten, foderkammare, sadelkammare, fikarum, paddock och vissa andra tjänster hjälps vi åt med. Ring Peter 0708118128 Eller Pam 0708181280