Quantcast
Till salu inom: ”

ikea ps bäddsoffa säljes

Ikea byrå

Tyresö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa Ikea
F
Kronobergs län
Bäddsoffa 2-sits
F
Västra Götalands län
Ikea Säng
F
Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu mina stora bäddsoffa pga flytt. Den är köpt på IKEA för ca 3-4 år sedan och orginalfärgen är beige, men medföjler dock ett svart överdrag. Perfekt för att använda som säng eller ha ifall man får besök. Prissänkt då soffan måste försvinna omgående! PS, det svarta överdraget har blivit lite missfärgat på vissa ställen. Fler bilder finns vid sidan!
Nu har vi flyttat och oj va trångbodda vi blev! Därför säljer vi nu av lite möbler: Bäddsoffa IKEA PS med denimblå/svart och grön klädslar. Den gröna är lite solblekt. Tillhörande kuddar medföljer såklart och en 7 cm tjock bäddmadrass för lyxkomfort. Soffan har stått i gästrummet och är därför mycket sparsamt använd. Nypris ca 9000:- 1800:- Sängstomme bäddmått 180*200. 500:- 2 Malmbyråer i vitt (modell se bild) från IKEA. 1000:- Hämtning och bärande sköts av köparen. Välkommen :-) Reservation för felskrivning.
Vit/crémefärgad bäddsoffa som lätt kan fällas ut till en rymlig dubbelsäng, köpt på Ikea under namnet "PS". Hjulen gör att den är lätt att flytta vid behov. Höjden ligger på ungefär 86 cm och soffan är 163 cm bred. Djupet är 111 cm. Pris: 700:- Ljusblått skåp i trä med sju lådor och tre hyllplan. Höjden ligger på ungefär 120 cm och skåpet mäter 60 cm i bredd. Djupet är 40 cm. Pris: 400:-
Tjenare! Ska sälja iväg bäddsoffan min. Har haft den ett par år (vet inte exakt antal). Ett litet skönhetsfel finns det. Det är lite märken från kattens klösande. Men det är det lilla. Vet inte ens om det syns på bilden så lite som det är. Annars är den i väldigt fint skick. Den är mörkgrå. Den bäddas enkelt ut till en säng. PS! den hämtas! Ring eller maila om du är intresserad. MVH: Edwin
Ikea ps bäddsoffan är då till försäljning. Då vi har insett att den mest står och samlar damm eller papper så måste den bort. Obetydlig använd men ändå nyttjad. den bild som visas här är inte samma som säljs i annonsen i bemärkelse färgen vår är blå så bilden är lånad här. Men modellen är densamma. 2 kuddar och hjul som synts under. bredd 160 cm och längd 200 cm. Bra säng/soffa för små utrymmen i hemmet. Lätt att plocka ned och sätta ihop. vi säljer soffan för 750 kr eller högstbjudande.