Quantcast
Till salu inom: ”

soffor ikea klippan bäddsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea säng

Helsingborg
Kivik

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga flytt säljer jag min Klippansoffa. Den köpt på IKEA för ganska många år sen (typ 15) men är i bra skick fortfarande. Klädseln (beige) är hemmasydd och lite dammig, men annars hel och oöm. Soffan är ca 1,80 bred och 85 cm djup. Bäddsoffefunktionen är ärligt talat inte mycket att hänga i julgranen, men fungerar för en natt eller så. Pris: 200 kr. Du som köper fixar själv hämtning. Priset kan diskuteras om du hämtar den snabbt!
IKEAs Klippan bäddsoffa finns inte längre i varuhusets sortiment. Här finns chansen att köpa ett exemplar! 20 år gammal, men mycket lite använd. Folk har sovit i soffan max fem nätter (!), annars har den stått i vårt musikrum och tjänat som lagringsplats för gitarrfodral... Bredden på bäddelen är 140 cm bred. Men Grattis, ni behöver inte leta efter en 140 cm bäddmadrass, för det följer med en sådan, använd en gång. Överdragsklädseln är original. Vad jag vet så passar klädseln till nya vanliga Klippansoffor. Endast mailsvar. Hämtas i Östersund.
Beddinge Resmo bäddsoffa. 2 soffkuddar samt 2 armstödskuddar ingår. Några år gammal men mycket lite använd. Dyraste bäddmadrassen som enl Ikea kan användas som "varjedagbädd". Nypris på Ikea idag 4.495:- Transport kan ordnas mot bensinersättning. Soffans mått: Bredd: 200 cm Djup ca: 100 cm Höjd ca: 90 cm Sängens mått(utfälld) : Längd: 200 cm Bredd: 140 cm Kan inte alltid svara på mobil men kollar epost dagligen.
En fin klassisk IKEA soffa som är i väldigt bra skick. Tror den hette Klippan. Har lite svårt att göra mig av med den då jag tycker den är så bekväm men behöver nu en en bäddsoffa. Beige överdragstyg som kan tas av och tvättas. Hämtas av köparen! Har ingen bil själv. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Beddinge Resmo bäddsoffa. 2 soffkuddar samt 2 armstödskuddar ingår. Några år gammal men mycket lite använd. Dyraste bäddmadrassen som enl Ikea kan användas som "varjedagbädd". Nypris på Ikea idag 4.495:- Transport kan ordnas mot bensinersättning. Soffans mått: Bredd: 200 cm Djup ca: 100 cm Höjd ca: 90 cm Sängens mått(utfälld) : Längd: 200 cm Bredd: 140 cm Kan inte alltid svara på mobil men kollar epost dagligen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.