Till salu inom

"soffor ikea klippan bäddsoffa säljes"

Halmstad
Idag

Soffgrupp

1 000 kr
Citiboard
Umeå
Idag

Loftsäng från Ikea

1 000 kr
Citiboard
Solna
Igår

Barstol FRANKLIN 4 st

300 kr
Blocket.se
Tyresö
Igår

Nockeby 3-sits soffa med Sc...

3 900 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Skjutdörrar i spegel från P...

600 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Stor mysig soffa och Ektorp...

700 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Bäddsoffa + fotpall

500 kr
Blocket.se
Strängnäs
Idag

Engelsk chesterfield soffgrupp

19 500 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

IKEA Liatorp Bokhylla

1 000 kr
Blocket.se
Idag

Skön 4-sitssoffa från Mio

4 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Klippan Bäddsoffa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Pga flytt säljer jag min Klippansoffa. Den köpt på IKEA för ganska många år sen (typ 15) men är i bra skick fortfarande. Klädseln (beige) är hemmasydd och lite dammig, men annars hel och oöm. Soffan är ca 1,80 bred och 85 cm djup. Bäddsoffefunktionen är ärligt talat inte mycket att hänga i julgranen, men fungerar för en natt eller så. Pris: 200 kr. Du som köper fixar själv hämtning. Priset kan diskuteras om du hämtar den snabbt!
200 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Jämtlands län

Klippan bäddsoffa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
IKEAs Klippan bäddsoffa finns inte längre i varuhusets sortiment. Här finns chansen att köpa ett exemplar! 20 år gammal, men mycket lite använd. Folk har sovit i soffan max fem nätter (!), annars har den stått i vårt musikrum och tjänat som lagringsplats för gitarrfodral... Bredden på bäddelen är 140 cm bred. Men Grattis, ni behöver inte leta efter en 140 cm bäddmadrass, för det följer med en sådan, använd en gång. Överdragsklädseln är original. Vad jag vet så passar klädseln till nya vanliga Klippansoffor. Endast mailsvar. Hämtas i Östersund.
800 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Klippan

Ikea Beddinge Bäddsoffa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Beddinge Resmo bäddsoffa. 2 soffkuddar samt 2 armstödskuddar ingår. Några år gammal men mycket lite använd. Dyraste bäddmadrassen som enl Ikea kan användas som "varjedagbädd". Nypris på Ikea idag 4.495:- Transport kan ordnas mot bensinersättning. Soffans mått: Bredd: 200 cm Djup ca: 100 cm Höjd ca: 90 cm Sängens mått(utfälld) : Längd: 200 cm Bredd: 140 cm Kan inte alltid svara på mobil men kollar epost dagligen.
2 000 kr
Blocket.se

IKEA soffa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En fin klassisk IKEA soffa som är i väldigt bra skick. Tror den hette Klippan. Har lite svårt att göra mig av med den då jag tycker den är så bekväm men behöver nu en en bäddsoffa. Beige överdragstyg som kan tas av och tvättas. Hämtas av köparen! Har ingen bil själv. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
600 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Klippan

Ikea Beddinge Bäddsoffa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Beddinge Resmo bäddsoffa. 2 soffkuddar samt 2 armstödskuddar ingår. Några år gammal men mycket lite använd. Dyraste bäddmadrassen som enl Ikea kan användas som "varjedagbädd". Nypris på Ikea idag 4.495:- Transport kan ordnas mot bensinersättning. Soffans mått: Bredd: 200 cm Djup ca: 100 cm Höjd ca: 90 cm Sängens mått(utfälld) : Längd: 200 cm Bredd: 140 cm Kan inte alltid svara på mobil men kollar epost dagligen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj