Quantcast
Till salu inom: ”

ikea tylösand bäddsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

IKEA Arv

Umeå
Vägglampor

Varberg
Bäddsoffa
F
Kalmar
Ikea byrå

Tyresö
Bäddsoffa Ikea
F
Kronobergs län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer -min Ikea Tylösand 3-sits bäddsoffa inkl. fotpall pga flytt. Mycket fint skick. 4 tillhörande, matchande kuddar. Förvaring under sitsarna. Lätt att bädda ut till "dubbelsäng". Det finns även en bäddmadrass till soffan om så önskas. Klädsel är avtagbar i färgen brun-grå. 1800 SEK. -en avlång förvaringshylla (bra för pärmar) i björk. höjd ca. 1,10m. 300 SEK. Priset går att diskutera. Hör av dig vid frågor. Jag är lättast att nå via mail.
Hej jag säljer en Ikea Tylösandsoffa, den är i två delar, så men kan använda den som två delar eller som en divansoffa. alt bäddsoffa då den är superstor. Den är hela 3,20 bred!! Den har någon fläck på klädseln men inte någon fara. Den är i gott skick! Hämtas på Hisingen. Nypris 9500:- mvh stefan Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ikea Tylösand soffa med divan. Tidlös soffa i beige säljes pga nyinköp. Soffan är några år men fortfarande i mycket fint skick. Se bilder. Rymlig, bekväm och mycket skön att sitta i. Avtagbar klädsel som kan tvättas i 40 grader. 3 kuddar ingår. Soffan fungerar även utmärkt att använda som bäddsoffa. Soffan har följande mått; 245 cm lång x 90 cm djup. 75 cm hög. Divanen är 150cm djup. Soffan finns för avhämtning centralt i Stockholm. Enkel att montera för lätt transport.
1, IKEA 2-sits bäddsoffa, Vansta röd http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S09874479/#/S29874478 Jätte skön IKEA 2-sits bäddsoffa, ligger in våra gestrum, i bra skick. Sälja för 1 500kr (ord pris 4495kr) hjälp för sändningen i Solna och Stockholm stad 2, IKEA Tylösand sofa Otroligt skön och djup divansoffa vill sälja pga flytt. 240cm i längd och en divan på 160cm, är i väldigt bra skick. Sälja för 2 500kr (ord pris 6 990kr)
Säljer min supersköna och mjuka soffa pga flytt och nyköpt soffa. Märket är av Tylösand och är i jättebra skick (ej nedsutten eller fläckig), även djur- och rökfri. Soffan går att bygga ut och även lägga till en divandel samt byta klädsel på. Kan även användas som bäddsoffa. Tyget är mjukt och lent och är mollskinn/mocka. Soffan är jättelätt att montera samt montera ned. Mått: Bredd, 240 cm Djup, 91cm Höjd, 76 cm Nypris 6000kr Nu 1500kr Pris kan diskuteras på plats!