Till salu inom

"ikea tylösand klädsel säljes"

Trollhättan
Idag

Skrivbord IKEA

290 kr
Citiboard
Halmstad
Idag

HYLLA

50 kr
Citiboard
Örebro
Igår

Bestå Ikea-tv bänk

500 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

Spjälsäng / skötbord

1 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Hylla Lack Nyskick

300 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Bäddsoffa med förvaring (ne...

2 500 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Divansoffa mio + Bord och I...

2 400 kr
Blocket.se
Idag

Spegel Ikea Hovet 78x196

750 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Loftsäng Vitval Ikea

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Herrljunga

Tylösand Soffa med fåtölj (MÅSTE BORT)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej. Nu ska vi köpa en ny soffa så vi lägger ut våran Tylösand soffa med en fåtölj. Det går att göra alla möjliga former på soffan. Vill du ha en rak osv. Soffan är i fint skick och inhandlad på Ikea. Det finns en extra klädsel som är sparsamt använd i färgen vit. (bilder kan skickas vid intresse) Billigare vid snabb affär Vid intresse kan vi skicka mer bilder. Ring efter kl 16.00 eller mejla när som helst
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Soffa & Sängstomme 180x200

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mjuk 3 sits soffa i bra skick, med divan. Grått tyg. Cirka 3 år gammal. Avtagbar klädsel som kan tvättas i tvättmaskin. Soffan är lätt att ned/upp montera. " Tylösand " från Ikea. Säljes för 1500kr Sängstomme i mycket fint skick. Färg: svart. Sängstommen är 180x200. Köptes för ett år sedan. Passar för två st 90 sängar. " Hopen " på Ikea. Säljes för 2000kr Både soffan och sängstommen är nedmonterade & kommer från ett hem med hundar. Skicka mail om du är intresserad:)
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

"Tylösand" soffa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Säljer vår soffa modell Tylösand från IKEA. Köpte den för 8000 för 2,5 år sedan. Det finns två uppsättningar tyg: sandvit och svart. Soffan består av tre delar; en enligt bilden, en sittdel utan armstöd och en sittpuff som kan användas för att skapa en divan. Vi har katt så det kan finnas spår av katthår men klädseln är tvättad. Säljer den för 800 kr.
800 kr
Blocket.se

Tylösand Bäddsoffa (3-sits)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu vår 3-sits bäddsoffa, IKEA Tylösand inklusive tillhörande fotpall. Soffan och fotpallen är i bra skick med avtagbar klädsel, som går bra att tvätta. Soffan är mindre än 3 år gammal och går lätt att bädda ut till en rymlig dubbelsäng. Den har rejäla förvaringsmöjligheter. Den är beige-tonad i färgen och tyget är i mjuk mockaliknande textil. En tunnare bäddmadrass medföljer också. Soffan finns att hämta på Kungsholmen i Stockholm.
2 500 kr
Blocket.se

IKEA Tylösand 3+3+2 Modulsoffa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
IKEA Tylösand soffa till salu. 3+3+2 sitsdelar (Kan köpas fler delar o pussla på soffan så att den kan bli ännu större om man känner för det.) Som kan pusslas ihop efter eget tycke. Som den är ihopasatt på bild så är den ungefär 4*2,5 m. Avtagbar klädsel. Mörkbrun klädsel på den nu. Säljes pga nyköp. Några små skönhetsfel på den. Men grymt go att sitta i :-) Nypris ca: 10 000:- i detta utförande. Mitt pris: 3000:-
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj