Quantcast
Till salu inom: ”

inbyggnadsugn husqvarna reginett chili säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga renovering säljer vi vårt gamla kök. Allt ska bort, pris kan diskuteras vid snabb affär. Inbyggnadsugn från Husqvarna, Reginett Chili, år -06, mkt fint skick - 1500kr Diskmaskin Whirlpool- 200kr Bänkskivor i massiv ek, en med dubbel diskho + avrinningsyta och blandare och en med utsågning för häll (hällen är ej till salu) - kom med bud. Fläkt Electrolux - 100kr Kyl och frys Whirlpool - 500kr/st Om skåpsluckorna är av intresse så hör av dig! Maila för mer information (ex mått) om ni är intresserade. Finns att hämta i Brämhult.
Säljer frys och kylskåp från Whirlpool pga att vi köpt nya vid renovering, de fungerar felfritt och är i fint skick. Det enda är att handtaget till frysen har spruckit men det fungerar som vanligt ändå. De är ifrån -07. Finns i Brämhult. 59cm breda 60 cm djupa 159 cm höga Säljes för 500kr st Säljer också en inbyggnadsugn från Husqvarna av samma anledning, Reginett Chili, år -07, mkt fint skick - 1000kr Plåtar och galler följer med.
Inbyggnadsugn Husqvarna Reginett Chili Vit välvårdad ugn Varmluftsugn Sparsamt använd 3 plåtar+galler
Vi har bytt kök och har därför lite vitvaror till salu. InbyggnadsugnHusqvarna reginett chili Svart inbyggnadsugn med varmluft pris 1000:- Kyl Elektrolux kyl höjd 155cm x 60cm pris 1000:- Diskmaskin Elektrolux ESF 6543 - pris: 1000:- Fläkt (ej på bild) Vit fläkt Husqvarna silence tec 500:-
Husqvarna ugn Reginett Chili QCE531 vit med varmluft. Varmluftsugn. Mycket lite använd, fungerar perfekt!