Till salu inom

"indiantält säljes"

Butik Sverige
9 år

Hyr Tipin i Oretorp!

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Indiantält till barn

899 kr
NYTT CDON.COM

Tidigare annonser till salu

Kjell och jag har ont i halsen

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Inbunden. Nyskick. Ibland kan det kännas motigt att gå till dagis. Då kanske man har ont i halsen, om man känner efter. När man har ont i halsen ska man stanna hemma. Då är det inte bra med gröt till frukost. Istället ska man äta sånt som är gott, så att man blir bra igen, som inlagda päron och chokladglass. Till lunch går det bra med prinskorvar och lingonsylt eller ketchup. Bara man får äta det på ett trevligt ställe. I ett indiantält till exempel. Man ska leka mycket när man är hemma och sjuk ? inte nudda golv, häst och kurragömma. Alla måste vara med, pappa också. På eftermiddagen kan man baka kakor. Allra bäst är om man bakar flera sorter på en gång. Efteråt hjälper pappa till med att diska och skura golvet. Sedan måste man bada och gå och lägga sig. Man blir trött av att vara hemma en hel dag. Pappa får läsa en bra, lång saga. Nästa dag är det okej att gå till dagis igen. .
135 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Uppsala

Playmobil

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Massor av Playmobil säljes: Cirka 70 figurer, ett tjugotal hästar, en riddarborg, två piratskepp, en polisstation, polisbil och polishelikopter en sheriffstation, indiantält en bil, en traktor med kärra. Skattkista Utrustning till alla figurer i form av hattar, hjälmar, svärd, sköldar, gevär, pistoler, kärror, barnvagn m.m. m.m. Allt syns inte på bilden. Allt är lekt med.
1 500 kr
Blocket.se

Tipi-tält

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi hyr ut tipi-tält, de stora nordamerikanska indiantälten. Tälten är sydda efter traditionell Sioux/ Cheyenne modell, och det finns plats till 6-10 sovande, kring 15-20 sittande i en cirkel. Du kan även ha en öppen eld i tälten! Tälten kan användas till bland annat fest, camping med familj eller vänner, extra sovplatser, som ett mer originellt partytält, plats att hålla en workshop eller kurs i, till arbetsmöten... Kolla in min hemsida för mer info (www.tipisk.se). Med vänliga hälsningar, Mark
0 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Göteborg

Oskar & Ellen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Köp dina Oskar & Ellen produkter hos Tant Grön. Sångpåse 179sek Picknickset 359sek Slott 349sek Beutybox 299sek Indiantält 389sek Hangar 329sek Verktygsbälte 149sek Glassbar 299sek Doktorsväska 339sek MM
179 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Ekerö

Paymobil

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en flyttkartong med diverse playmobilgubbar och annat. 1st soldatfort 2st scheriff's office 1st saloon flera st nordstatssoldater,cowboys,indianer. flera st indiantält,kanoter,totempålar+en hel del andra gubbar. Det är säkert 15år sedan jag tittade i lådan så jag kommer inte ihåg allt men om mera uppgifter önskas hör gärna av dej. Pris kan diskuteras.
1 100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj