Quantcast
Till salu inom: ”

inspelningsbar vhs dvd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Söker

Borås
Cd och dvd

Hässleholm
4 dvd filmer

Uppsala
Dvd.

Norrköping
Vhs.

Norrköping
Vhs.

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En Daevoo DVD recorder & VHS Video. Den är sprillans ny, jag har bara använt den för att köra över mina VHS filmer till DVD. Det går utmärkt att titta på VHS video och spela in samt titta på DVD filmer i de flesta format (divX mfl.) och spela in. Man kan också föra över sina VHS filmer till DVD på ett mycket enkelt sätt. Det är bara att sätta in en VHS film och en brännbar DVD och trycka på en knapp så förs det över. Handbok på Svenska och all behövliga sladdar föjer med.
Har du VHS filmer du vill rädda innan det är för sent??Då bör du snarast spela över dem till en DVD skiva!Hur du gör det på bästa sättet??Enkelt, du köper min sprillans nya ouppackade DVD/VHS o sätter igång o spela över dem.Den köptes på Expert i Ronneby 2011-11-10 o nypriset är 2999:-Mer info samt specifikation om apparaten kan fås via mail om intresset finns.En sak till INGA skambud, jag är inte desperat om att bli av med apparaten!!Vid en snabb affär skickas även 2 nya ouppackade DVD filmer med! :)
DVD: En bra och fullt fungerande pioneer dvd spelare som tar de flesta format. Fjärrkontroll medföljer. Spelaren är inte inspelningsbar. Pris: 500:- VHS: Om du har gamla Disney filmer men ingen spelare att spela dem i så finns här en bra och fullt fungerande JVC VHS bandspelare. Lätt att hantera, fjärrkontroll medföljer. Pris: 300:- Båda apparater kan givetvis provspelas vid köp.
B&V VHS 6000 och Sony DVD ej inspelningsbar
DVD recorder/Video recorder 6HD HI-FI DVD-RW/-R+RW/+R RECORDING Ny 2007-09