Quantcast
Till salu inom: ”

ire soffa blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mio soffa

Huddinge
Grouppsoffa

Stockholm
Säljer Soffa

Göteborg
Grattis

Södertälje
Bäddsoffa

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

Ire möbler Designer: Carl-Henrik Spak Material: Stomme i nosagfjäder, odelad sittplymå i högelastiskt kallskum med fibersvep. Ryggdynorna är sydda i två fack med fyllning av sjöfågelfjäder och specialskuret kallskum. Soffan har avtagbar klädesel. Ben i svartbetsat massivt trä. Soffan är grå. Storlek: B:245 cm, D:120 cm, sittdjup:80 cm, H:83 cm, sitthöjd:41 cm Länken nedanför visar nypriset på soffan som är 22.890 kr. Vi säljer den för 9.800 kr. http://www.poshliving.se/product.html?product_id=122&category_id=8&search_page=
klassisk stilren soffa från ire möbler, modell cabaré, 2,5 sits. köpt på "lilla soffbutiken" i göteborg 2008. mått: 196 x 92 x 65 klädseln är lite sliten pga. olydiga katter, men det går att köpa ny klädel från ire även om soffan skulle gå ur produktion någon gång i framtiden. i övrigt är soffan i prima skick. mer om modellen: http://www.iremobel.se/web/Soffor/Cabare_soffa-138.aspx nypris: ca 20000:- mitt pris: 1500:- finns att hämta i centrala göteborg. kan tyvärr inte hjälpa till med leverans.
Vi säljer nu våra härliga ire-soffor, 3 sits och 2,5 sits. Sofforna är av hög kvalitet och är mycket sköna att sitta i. Benen är av oljad ek. Tygklädseln är avtagbar och tvättbar i 60 grader. Tyget har med åren blivit solblekt. Nytt tyg går att beställa från ire Möbel. Måtten på 3-sits soffan är: 192x94 och den är 77 cm hög Måttet på 2,5-sits soffan är: 178x94 och är också 77 cm hög.
Inköpt 2008 på Olsson och Gerthel i Malmö för ca 23.000 kr. Fantastiskt härlig och exklusiv soffa från Ire möbel (www.iremobel.se) säljes! - Går utmärkt att sova i! 2 klädslar till soffan. En mörk, manchestertyg (se bild) En annan ljusare klädsel, perfekt när man känner för lite ombyte. Dragkedjan till klädseln du ser på bilden har gått sönder (till bottenmadrassen), men det är inget som syns. Det går att laga om man vill det! Hör av er om ni vill komma och kolla på soffan! Bredd ca 240 cm.
Nu säljs denna finna 3-sitsiga soffan Cabaré från Ire möbel. Soffan är klädd i tygen Cena grön och är 240 cm lång. Soffan är i mycket fint skick och dessutom väldigt skön att sitta i. Nypris 23 200:- Soffan hämtas monterad i Hässelby Villastad. Om ni är intresserade av att titta på soffan så finns det möjlighet att göra det söndag 18 nov , vid intresse mejla så får ni adress!