Quantcast
Till salu inom: ”

jätte snäll norsk dölehäst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rock and blue

Malmö
Vinterskor

Jönköping
Hollies jacka

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker nu ett nytt hem åt en av våra tidigare kattungar som vi fick tillbaka pga att den förra ägarens katt som dom redan hade sedan innan inte ville acceptera honom. Eftersom vi själva har hund och katt vet vi att han fungerar bra ihop med andra hundar och katter, han är absolut ingen problemkatt. Han är otroligt snäll och fin, han använder aldrig klorna när han leker, är väldigt kärleksfull och kelen, använder kattlådan samt klöspelare utan problem. Han är född 2011-03-05 så han är alltså 5 månader gammal, vaccinerad, fullt frisk, veterinärkontrollerad U.A och avmaskad. Mamman är en snäll och underbar katt, har jätte bra gener med lite drag av norsk skogskatt, samtliga av hennes kattungar har blivit väldigt fina, kärleksfulla och snälla. Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att ringa eller maila, kollar mailen dagligen.
Trevlig o snäll vbl kille lätt i all hantering.Ca 160 cm i mkh men ser större ut.Är snygg i kroppen o ganska grov för att va travare. Är riden i trav o går i form i skritt o trav.Dock är galoppen kvar att träna på men tar den dock efter att fått sringa lite fortare i trav först.Men efter lite träning kommer det bli bra.Är snäll i ridningen men vill gärna testa sin nya ryttare i början.Då gäller det att va tuff o bestämd efter det går det jätte bra.Jag vågar inte ta chansningen pga en skada o kan därför inte rida honom.Måste ganska omgående hitta ett nytt bra hem då jag ej har råd med två hästar mm.Priset stämmer vid absolut bra o långvarit hem.. ANNONSEN KVAR = HÄSTEN KVAR
hej! har en viltgul belgisk jätte kvar. Hon är snäll och trevlig. Mamman och Pappan är stora och snälla. Hon är 15 veckor gammal! medföljer: *härstamning bevis *övergångs foder *klippta klor *en snäll kanin ring eller mejla för mer info eller gå in på roseskaniner.blogspot.com jag har även fått en kull med hermelin rexar med stamtavla! välkomna att höra av sig!
Pga ändrade familjeförhållande behöver mina 2 älsklingar Lucy och Pussy ett nytt hem! Hjälpte de båda från kattsjukhuset i Kalmar. Båda är vaccinerade, avmaskade, rumsrena och jättesnälla. Ni kan antingen välja att ta hand om en eller båda. Det är innekatter. De är jätte keliga katter och älskar uppmärksamhet! Lucy är beige, svart randig och är en skogskatt på 9 år men ser ut som en kattunge. Pussy är 7 år och helgrå med lite längre päls! Snälla hjälp dessa små söta katterna att hitta ett bra hem till dem! Kan hämtas i Kalmar!
Hej, nu är de dax att sälja mitt kallblod pgr tidsbrist! Han är en valack född 1997 och är runt 150-155 i mankhöjd. Han är jätte snäll att rida, lyssnar jätte bra på ryttaren men man måste ibland ha en bestämt hand, annars är han väldigt lugn och trafiksäker, gillar mest uterytter och springa fritt på stora åkrar men går även bra i padock. Han är inte igång just nu. Inga problem med att sko, klippa ryckta osv. Komplett sadel och träns och en helt ny sele medföljes, har dock aldrig kört han själv. men jag tror att de är något han skulle tycka om! Ingår även ett regntäcke, ett vintertäcke och ett flistäcke. Fler bilder kan mailas som så önskas. Hemmet är viktigare än priset! Nås endas på telefon. Bara seriösa köpare hör av sig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.