Till salu inom

"irländsk varghund säljes"

Värmdö
1 månader

Sredneasiatskaja ovtjarka (...

25 000 kr
Blocket.se
Lidköping
9 dagar

3 Axlad Smyth fältvagn

406 250 kr
Blocket.se
Ronneby
16 dagar

Ceskoslovensky' Vlciak (var...

25 000 kr
Blocket.se
Västervik
20 dagar

Irishdoodlevalpar

36 000 kr
Blocket.se
Gotlands län
23 dagar

Ceskoslovensky Vlaciak/ var...

25 000 kr
Blocket.se
Butik Södermanlands län
12 år

Head in the Clouds

Hyrahyra.se
Butik Norrbottens län
12 år

Värdshuset Jamaica Inn

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
12 år

The Honeymooners

Hyrahyra.se
Butik Uppsala
12 år

Huset vid Tara Road

Hyrahyra.se
Butik Skåne län
12 år

Ducka skitstövel!

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hudiksvall

Valpar Irländsk varghund

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Leveransklara valpar födda 29/12 - 2010. Det vart en kull på sju valpar, nu återstår bara 1 tik och ev 1 hane, färgen på tiken är faun. Föräldrarna har ett väldigt bra lynne, temperament och proportion i kroppen, vilket valparna har ärvt. Valparna är uppfödda i en miljö med andra hundar, barn och katter. Fungerar väldigt bra som familjehund trots deras storlek. Vid leverans av valp så är den besiktad, vaccinerad,chippad och shunttestad. Det följer även med en snuttefilt till valpen från mamman för en lättare övergång till det nya hemmet. Allt är enligt SKK:s regler.
13 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungsbacka

Irländsk varghund valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två hanar och en tik,födda 2011-06-28. Lev.klara. Reg. i SKK, vacc, avmaskade, vet.bes, chippade, levershunttestade ua. och "Dolda fel" försäkrade. Ett års medlemsskap i rasklubben ingår. Fadern och modern är utställningsmeriterade och hjärtundersökta UA. Valparna har fantastiska temperament! Mycket gosiga och trygga! Vi bistår med "dygnetrunt" support om så önskas! Viktigast för oss är att valparna får goda hem där tid och intresse finnes för dem! Välkomna att ringa för mer information!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mölndal

Irländsk varghund valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Det är 2 jättefina och kraftiga hanvalpar efter championföräldrar kvar. Pappan, SE UCH Skyes Aslan, är hjärtundersökt UA och mamman, SE UCH Scintillas Christmas Angel, är hjärttestad UA, HD-rtg A, ED-rtg 0 och ögonlyst UA. Valparna är födda 2011-08-06 och är vetefärgade. Valparna är leveransklara och registrerade i SKK, veterinärbesiktigade, vaccinerade, levershunttestade, chipmärkta och dolda fel försäkrade i Agria. Det medföljer också 1 års medlemskap i rasklubben Svenska Irländsk Varghund Klubben. Naturligtvis även livslång support om så önskas. Intresserad? Välkomna att höra av er via e-mail, telefon eller gå in på vår hemsida för fler bilder och info. www.scintillas.se
13 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skaraborg

Omplacering Irländsk Varghund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Irländskvarghunds hane 3 år, söker nytt hem. Ni ska ha tid och engagemang, ha erfarenhet av att äga en stor hund, helst på landet. Gärna vara en bit över 20 år. Han är inte någon problemhund utan söker ett nytt hem p.g.a ändrade familjeförhållanden. Vid intresse så skriv några rader om er själva, eller så kan ni självklart ringa. Ni kan även gå in på www. artcuinns.se för att läsa mer om kenneln
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Södermanlands län

Irländsk varghund valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Irländsk varghunds valpar. Vi fick 6 valpar, svarta och brindle den 17/10 efter sunda och rastypiska linjer. Föräldrarna är hjärtundersökta 2010-2011,ua. 2 av tikarna söker kärleksfulla hem. Valparna levereras tidigast v50 och allt är då enligt SKK regler och avtal,dvs registrerade i SKK,chipmärkta,veterinärbesiktigade och dolda fel försäkrade, dom är även levershunttestade och 1 års fritt medlemsskap i rasklubben medföljer. Se mera på vår hemsida www.dorisas.com. Maila eller ring för mera information.
13 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj