Quantcast
Till salu inom: ”

irländsk varghund blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Här är en ung student med mycket extra tid. Jag har haft hundar hela mitt liv, både Rottweiler, Irländsk varghund och Labrador, samt även passat en pitbullkorsning nu på senare tid. Passar allt från små till stora hundar! Min sambo och jag vill gärna ha hund, men har inte riktigt tid för att ha en på heltid, så därför tänkte vi att vi kanske kunde passa en hund då och då istället. Pris kommer vi överens om, men det är ingen stor summa. Svara helst via mail, och tveka inte att höra av er!
Irländsk varghund valpar Valpar födda 3 april för leverans i juni finns åter till salu pgav återbud. Fyra hanar och fyra tikar i färgerna svart och brindle. ( 1 hane och 2 tikar finns att tinga) Valparna är reg i SKK, ID, shunt-testade, veterinär besiktade innan leverans. Pappa är Sveriges vinstrikaste varghund och import från Tyskland. Valparna säljes som sällskapshundar, men gärna med utställnings intresse, men inget krav. Välkommen att ringa för mer information/Helen Knallåsen´s kennel uppfödning sedan 1987 www.wieslander.info
Nu är vi 3 kvar som vill hitta sina egna familjer. Vi är födda 28 maj mellan Molly och Mini. Vi är vet bes, chippade, avmaskade, vacc, shunt testade och in reg i SKK=stamtavla. Bild 1 o 2 BOY reg nr SE39059/2013 Bild 3 o 4 Becka reg nr SE39063/2013 Bild 5 o 6 Blenda reg nr SE39064/2013 Vi är sociala och trevliga och kelna. Vill ni veta vår stam gå in på SKKs hunddata.