Quantcast
Till salu inom: ”

irländsk varghund valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu finns det inga valpar kvar att tinga från kullen födda den 30 maj. Eventuellt kan det finnas en hanhundsvalp. Är ni intresserade av att valp så maila eller ring för att anmäla ert intresse. Åsa Sjöberg 040-634 44 86 Valparna kommer att vara veterinärbesiktigade, avmaskade, chipmärkta, shunttestade, dolda fel försäkrade och registrerade i SKK Bild på hund som springer är pappan övriga är på valparna och mamman
Hej hej nu är vi lite drygt 5 veckor och börjar leta efter nya hem och familjer :) Vi är födda den 29 Juni och är 1 flicka och 4 pojkar, vi är doldafel försäkrade redan nu. När vi ska flytta är vi besiktade, vaccinerade och har stamtavla. Valparna säljs enl SKK regler och tidigast när de blivit 8 veckor. Valparna kan levereras i Stockholm oxå om så önskas då vi bor där delvis. Hör av er om ni vill veta mer om våra olika personligheter eller något om våra föräldrar. Välkomna :)
Hej hej nu är vi lite drygt 5 veckor och börjar leta efter nya hem och familjer :) Vi är födda den 29 Juni och är 1 flicka och 4 pojkar, vi är doldafel försäkrade redan nu. När vi ska flytta är vi besiktade, vaccinerade och har stamtavla. Valparna säljs enl SKK regler och tidigast när de blivit 8 veckor. Hör av er om ni vill veta mer om våra olika personligheter eller något om våra föräldrar. Välkomna :)
Nu är det snart dags för dessa JÄTTAR att flytta hemifrån. Irländska varghundar blir rejält stora tikar från 71 cm till hanar på närmare 100 cm. Mamman är dryga 80 cm och väger 55 kg pappan något större. Dessa valpar är den gamla stammen med kraftig nacke och benstomme och rejäl bringa. Trots sin storlek tar de ingen större plats inomhus. Motionen är medel men de behöver givetvis få sträcka ut sina långa ben i rasande galopp ibland. Valparna är vid leverans chippade besiktade och vaccinerade samt har stamtavla. Hör av er för mer info.
Irländsk varghund valpar efter mycket trevliga, sunda och välmeriterade championföräldrar. Födda 8 oktober 2014. Båda föräldrarna är hjärttestade UA och mamman är HD röntgad A och ED röntgad UA. Far: LU CH Gordon du Jardin d`Alysée Mor: SE UCH DK UCH Scintillas Yum-Yum Vid leverans är valparna: * Registrerade i SKK och Jordbruksverket * Veterinärbesiktigade * Chippade * Levershunttestade * Vaccinerade * Avmaskade * Dolda felförsäkrade Säljes enligt SKKs regler med stamtavla och köpekontrakt Låter det intressant hör av er per telefon, e-mail eller gå in på vår hemsida för ytterligare information. www.scintillas.se