Quantcast
Till salu inom: ”

irländsk setter valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Leveransklara Säljes enligt Svenska Kennelklubbens regler. Valparna flyttar vid tidigast 8v ålder. - Registrerade i SKK - ID märkta med chip - Veterinärbesiktade - Avmaskade - Vaccinerade - Dolda fel försäkrade i 3 år. Föräldrarna är utställda och meriterade med A höfter båda två. Se vidare min hemsida under nyheter ser du föräldrarna Pablo och Tessy och under galleri finns Akvarellkullen. Välkommen att boka din valp nu.
Superfina och mycket lovande valpar födda den 28 juni 2011. De är leveransklar och är id-märkta, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktade. Vi har också en 3 års dolda felförsäkring. Vi har 1 tik + 4 hanar kvar som inte är tingade. Om du är en av dem som kan ha ett hem till en av våra valpar så hör av dig. Kenneln driver en småskalig verksamhet och valparna föds upp i hemmiljö till sunda och sociala hundar. För mer info ser var hemsida www.rodkroken.se Rödkrokens Kennel, Kolmården
Två tikvalpar, sex månader gamla, mycket trevliga, sociala och lyhörda. Vana vid andra hundar och katter, åka bil och gå i koppel. Registrerade i SKK - allt enligt deras regler. Välmeriterade och friska föräldrar från kända linjer. En av tikarna säljes ev. med bibehållen avelsrätt (halva priset och rätt till en valpkull) Välkommen att kontakta oss för ytterligare information om valparna, deras föräldrar och vår uppfödning!
Virveln och Vilda är av en den vackra rasen irländsk röd setter. De är födda den 18 maj 2011 och därmed äldre än 8 veckor. Valparna är uppväxta på Kennel Discovery som har mer än 30 års erfarenhet av hunduppfödning. Vid leverans är Virveln och Vilda besiktade och vaccinerade. De är så gott som rumsrena och säger till när de vill gå ut. De är givetvis registrerade i Svenska Kennel klubben och deras föräldrar är högt meriterade. Kennel Discovery ligger sex mil söder om Göteborg. Besök gärna vår hemsida; www.kenneldiscovery.se eller ring 0732-47 44 47 för mer information. Varmt välkomna!
Nu är vi tre valpar kvar, två hanar och en tik! Vi är bes. u.a.´, avmaskade, chippad och vaccinerade. Alla är van att åka bil, van vid barn, hästar, kaniner, vara lös, vara i hundgård. Påbörjad träning att gå i koppel. Har fått följt med till brukshundklubben och kollat på när dom stora hundarna arbetar :)! Dom har ett underbart temperament, precis som sin mamma. Dom är 10 veckor nu och redo att flytta!